2022. 12. 01. Csütörtök Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Radar

Radar - Mit üzen Putyin és Zelenszkij testbeszéde?

A testbeszéd sok mindent elárulhat. Arra voltunk kíváncsiak, Vlagyimir Putyin és Volodimir Zelenszkij esetében mire következtethetünk. A hónapok óta tartó háború és a következményeként kialakult energiaválság milyen irányt vehet. Stábunk egy szakember segítségével hasonlította össze a két vezető testbeszédét.

  • Radar - Mit üzen Putyin és Zelenszkij testbeszéde?

HírTV

További epizódok

Radar - Közeleg a tél, és a békét kell szorgalmazni

Radar - Közeleg a tél, és a békét kell szorgalmazni

Közeleg a tél- és a békét kell szorgalmaznunk! Erről is beszélt a külgazdasági és külügyminiszter a Nemzetközi Migrációs Szervezet tanácsának általános vitáján. 2022. december 01.
Radar - Magyar Sup Katarban

Radar - Magyar Sup Katarban

Mostanra bátran ki lehet jelenteni, hogy az idei labdarúgó-világbajnokság folyamatos meglepetések sorozata. 2022. december 01.
Radar - Zánkai karácsony

Radar - Zánkai karácsony

Az Erzsébet-táborok már több mint egy éve teljesen új arculattal fogadják a kikapcsolódni vágyó gyerekeket és kísérőiket a 150 hektáros zánkai tábor területén 2022. december 01.

Legfrissebb híreink

További tagadás a dollárbaloldalon

További tagadás a dollárbaloldalon

Könnyebb lenne megítélni a helyzetet, hogyha világosabban és egyértelműen fogalmazna Márki-Zay Péter- kritizálta egykori kormányfő-jelöltjét a Jobbik.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Összefogás a gyermekekért

Radar - Összefogás a gyermekekért

Kaposvár is összefogott azért, hogy azok a gyerekek is kapjanak karácsonyi ajándékot, akik szülei rossz anyagi helyzete miatt erre nincs lehetőségük.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!