2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szinbád 11:05

Radar

Radar – Megnyílt a Jégvilág a nyíregyházi állatparkban + videó

Különféle attrakciók várják a Nyíregyházi Állatpark látogatóit.

  • Radar – Megnyílt a Jégvilág a nyíregyházi állatparkban  + videó

Először még csak kívülről szemlélte medencéjét a jegesmedve, a vízbe dobott ebéd azonban már csobbanásra késztette. Négy méter mélyen úszkálhat, ha kedve tartja, de számára komfortosan szárazföldi területét is hidegen tartják. Ez csak egyike a Nyíregyházi Állatpark legújabb attrakciójának, a Jégvilágnak. A valósághű mamutok és mamutcsontvázak a tízezer évvel ezelőtti jégkorszakot idézik fel, a mini tengeralattjáróba ülve pedig VR szemüveg segítségével egy jeges tenger legmélyebb pontjai is megcsodálhatóak. A Jégvilág pénteken nyitotta meg a kapuit a látogatók előtt.

Gajdos László – igazgató, Nyíregyházi Állatpark: „Ez egy különleges attrakció, Mo. legnagyobb vidéki állatkerti beruházása, 2015-ben kezdődött a munka, amikor miniszterelnök Úr, polgármester Úrral kötött egy megállapodást a Modern Városok Programjában és úgy gondolták, hogy érdemes a Nyíregyházi Állatparkba befektetni és hát remélem, hogy tényleg így van, gyakorlatilag ez egy Európában egyedülálló beruházás.”

Ez pedig nem csak méretei miatt van így, a Jégvilág ugyanis Magyarországon még nem látott ritka sarki állatfajoknak ad teret.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Így értékelte Luciano Spalletti az albánok elleni meccset

Így értékelte Luciano Spalletti az albánok elleni meccset

Nem volt teljesen elégedett csapata játékával Luciano Spalletti, a címvédő olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki szerint együttesének sokkal határozottabban kell majd futballoznia csütörtökön, a spanyol csapat ellen, mint tette azt szombaton este Albániával szemben a németországi Európa-bajnokság B csoportjának első fordulójában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra  + videó

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra + videó

A legtöbb német nagyvároshoz hasonlóan a rendezői rutin már megvan, hiszen az 1974-es és a 2006-os világbajnokság alkalmából is játszottak itt mérkőzéseket. Az önkéntesek feladata, hogy biztosítsák a rendet a beléptetésnél, illetve a szurkolók eligazítása a megfelelő szektorokba.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!