2021. 10. 27. Szerda Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 12:50

Radar

Radar: Lelkes finn a kastélyban

Fejér megyében se szeri se száma az úri kuriáknak és kastélyoknak. Az Iszkaszentgyörgyi Kastély 1735-ben épült. A szocializmusban számos módon használták a helységeit, volt mozi, rendőrség, gyógyszertár, de lakásokat is alakítottak ki benne. Mi arra voltunk kíváncsiak ma mi történik itt, ebben pedig egy finn protokollszakértő volt segítségünkre, aki a kastélyban él.

Hír TV

További epizódok

Rally Nyíregyházán

Budai Ivett Vogel Adrienn gyorsasági- és raliversenyzőt kérdezte a HÍrTV stúdiójában. 2021. október 26.

Dízelpánik az országban

Pánikfelvásárlás tombol a magyar benzinkutakon. Grád Ottó, a Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára azonban eloszlatott néhány tévhitet az AdBlue-val kapcsolatban. 2021. október 26.

Radar: Romlik a járványhelyzet Európában

Az utóbbi időben meglendült a covid-fertőzöttek száma, egész Európában. 2021. október 26.

Legfrisebb híreink

Szaladt a lopott kerékpárral

A 39 éves férfi egy tatai intézmény kerékpárját ellopta, amit később a nyomozók a lakcímén megtalálták. Az elkövetőt gyanúsítottként kihallgatták.

Hajnali meglepetés

A szécsényi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki Rimócon az otthonában bántalmazta ismerősét.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!