2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Párbaj - a hét csörtéje 20:10

Radar

Radar: Legendás Margit-sziget

A Margit-sziget a főváros egyik legkedveltebb városrésze. A kikapcsolódni vágyók előszeretettel keresik fel a 2,5 kilométer hosszú és 500 méter széles szigetet, ahol 2 szálloda, számos vendéglátóipari egység, sport- és fürdőlétesítmény és szabadtéri színpad is megtalálható. A sziget történetét és névadóját azonban kevesen ismerik, pedig Ápád-házi Szent Margit rövid életének túlnyomó részét a szigeten található apácakolostorban töltötte, és az évszázadokkal korábbi történések nyomai a mai napig fellelhetők a szigeten. Ma, Szent Margit halálának évfordulóján megmutatjuk önöknek, hogy milyen rejtett kincseket és történeteket rejt a középkorban még Nyulak szigeteként ismert Margit-sziget.

Hír TV

További epizódok

Radar - Állati hírek

Drogot csempésző galamb és traumafeldolgozást segítő kutyák: az állatok jóval többre képesek, mint elsőre gondolnánk. 2022. május 20.

Radar - Felkai életmű koncert

Ki az akinek fiatal kora óta lételeme a gitár, messziről megismerni a kalapjáról amelyik nélkül nem is lép színpadra? Hétfőn életműkoncertet ad Székesfehérváron. 2022. május 20.

Radar - Kutya a rácsok mögött

Műsorunkban megismerhetik Dokit, a német vadász terriert, aki különleges feladatot lát el. 2022. május 20.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Radar - CPAC először Európában

Először rendeznek CPAC-et Európában, a világ legnagyobb konzervatív rendezvényének Magyarország ad otthont két napon át, május 19-én és 20-án.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!