2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Radar

Radar - Koszovói karácsony

Teljes katonai tiszteletadás mellett fogadták a magyar honvédség Koszovóban szolgáló tagjai a honvédelmi minisztert, akinek ezúttal elsődleges küldetése, hogy egy kis hazai karácsonyi hangulatot csempésszen az ott szolgáló magyar katonáknak. Többségük legalább fél éven keresztül szolgál a NATO legnagyobb békefenntartó missziójában, így igazán nagy örömmel fogadták a meglepetést.

  • Radar - Koszovói karácsony

További epizódok

Radar - Őszi kertészkedés

Radar - Őszi kertészkedés

Néhány hasznos tanácsot ad nekünk Mogyorósi Rita hobbikertész, aki már neki is látott az őszi feladatoknak. 2023. szeptember 26.
Radar - Eszterházy enteriőrök

Radar - Eszterházy enteriőrök

Frissen restaurált műtárgyak és a kastély nyugati szárnya áll rendelkezésére annak a vendégnek, aki ma a Fertődi Eszterházy kastélyba látogat. 2023. szeptember 26.
Az első Bakonyaljai Hagyományéltető Betyártalálkozó Láziban

Az első Bakonyaljai Hagyományéltető Betyártalálkozó Láziban

A legényeknek a rossz idő sem szegte kedvét, csergetéssel és ostor pattintással forrósították a hangulatot. Az érdeklődőket pedig népi játékok és kézműves vásár várta. 2023. szeptember 26.

Legfrissebb híreink

Radar - Vakmerő vizes kalandok

Radar - Vakmerő vizes kalandok

A HírTV riportere, Kázmér Viktor és barátai beneveztek az őszi szezon legmenőbb kajakkalandjára, a Mur Challenge nevet viselő versenyre.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Magyarország legjobb kamionsofőrje

Radar - Magyarország legjobb kamionsofőrje

11 év alatt, több mint 100 feladat és csaknem 2000 nevező. Idén is megrendezték az "5 tengelyen biztos kézzel" elnevezésű versenyt, ahol az ország legjobb kamionsofőrjét keresték.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!