2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Radar

Radar- Az elmúlt hónapok legnagyobb drogfogása

A Pest Vármegyei nyomozók 125 millió forintnyi kokaint vontak ki a forgalomból. Az M1-es autópálya egyik benzinkútjánál csaptak le a rendőrök a kábítószer kereskedő banda tagjaira.

  • Radar- Az elmúlt hónapok legnagyobb drogfogása

A 7 fős csapat határokon átnyúló üzletelést folytatott, elfogásukkal a nyomozók 5000 adag kokain utcára kerülését akadályozták meg.

A Pest Vármegyei rendőrök ellentmondást nem tűrő és lehengerlő módszerrel hajtják végre az elfogásokat. Így volt ez most is egy drogbanda elfogásakor.

A jelenlegi ügy nemzetközi társszervek információi alapján indult.

Az információk egyre közelebb vitték a nyomozókat ahhoz, hogy a banda milyen beszerzési forrással milyen útvonalon hozza be a kábítószert, és hogyan terjesztik. Felmerült, hogy a csoport bűnszervezetként működött.

Kiderült, hogy a kokaint Hollandiából, Csehországon és Szlovákián át szállították Magyarországra.

A gyanúsítottak elfogását alaposan előkészítették. A Terrorelhárítási Központot is be kellett vonni, ugyanis információ volt arra, hogy az egyik gyanúsított lőfegyverrel rendelkezhet.

Ők az úgynevezett végponti dílerek. A csoport elfogásakor előkerült 2 kilogramm kokain és egy kilógramm marihuána. A kokainos csomagokat pirospaprikával bélelték ki, valószínű a keresőkutya megtévesztése volt a cél.

A lefoglalt drog piaci értéke 125 millió forint, a nyomozók 5000 adag kokain utcára kerülését akasztották meg. Az elfogott drogkereskedők bűntársai sem nyugodhatnak meg.

A bűnügyi főkapitány-helyettes sejtelmes szavai mögött újabb elfogások körvonalazódnak.

További epizódok

Radar – 100 éves korában meghalt Henry Kissinger + videó

Radar – 100 éves korában meghalt Henry Kissinger + videó

Henry Kissinger neve a világpolitika iránt érdeklődők számára biztos ismerős. A nemzetközi közéletre nagy befolyást gyakorolt. 2022-ben, még 99 évesen is ezrek várták felszólalását egy konferencián. A politikai zseni 100 éves korában halt meg. 2023. november 30.
Radar - Tombol a madárinfluenza Magyaroszágon + videó

Radar - Tombol a madárinfluenza Magyaroszágon + videó

Ismét rohamos tempóban követeli áldozatait a madárinfluenza Magyarországon. Ezúttal az emberekre nincs veszéllyel, azonban a baromfi-állományokat és a vadon élő darvakat drasztikus módon tizedeli a járvány. 2023. november 29.
Radar - A tűzszünet után folytatódni fog a háború + videó

Radar - A tűzszünet után folytatódni fog a háború + videó

Vajon az eddigi feltételekkel újabb megállapodás születik, és újabb túszokat engedhetnek szabadon a Hámász terroristák? 2023. november 29.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - A mélyből a magasba + videó

Radar - A mélyből a magasba + videó

Kiváló tanulmányi átlagot elérő, de hátrányos körülmények között élő gyerekek vehették át ösztöndíjukat az Országgyűlés elnökétől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!