2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Radar

Radar - Jubileumi Svenk: 100. adását éli a HírTV filmes magazinja

A Hír Televízó Svenk című műsora nem kisebb feladatot tűzött ki maga elé, minthogy magyar mozifilmeket mutat be és azok kulisszáiba is betekintést enged a mozgókép iránt érdeklődő nézőknek. A HírTV filmes magazinműsora most 100. adását ünnepli.

  • Radar - Jubileumi Svenk: 100. adását éli a HírTV filmes magazinja

Zavaros Esztert a Svenk műsorvezetőjét, Győrben értük el, ahol éppen Lehár Ferenc a Víg özvegy operettjének főszerepét próbálja.

Eszter már gyermek kora óta rajong a színészetért, a színpadért és természetesen a filmekért is. Édesanyja munkája miatt, aki balerina volt a Magyar Állami Operaházban, már a gyermekkorát is a színpad közelében, a színészek között élte.

A Svenk lelkes stábja minden filmnél megtalálja a választ azokra a kérdésekre, amelyekre a néző kíváncsi lehet egy-egy mozi kapcsán.

Rávilágítanak a szakma sokrétűségére, elmélyült beszélgetéseket folytatnak az alkotókkal.

A Svenk szombaton a 100. adásához ért, amit rögtön két adásrésszel ünnepelnek meg.

 

További epizódok

Radar - Emberkereskedő bandát számoltak fel + videó

Radar - Emberkereskedő bandát számoltak fel + videó

A Nemzeti Nyomozó Iroda már több mint egy éve nyomoz egy Németországban prostituáltakat futtató, magyar tagokból álló banda ellen. 2023. november 28.
Radar - Hallgatnak a rakéták, érkeznek a túszok + videó

Radar - Hallgatnak a rakéták, érkeznek a túszok + videó

Egy Izraelben élő magyarral beszélgettünk arról, mit érzékelnek a hétköznapjaik során a háborús helyzetből. 2023. november 28.
Radar - A mélyből a magasba + videó

Radar - A mélyből a magasba + videó

Kiváló tanulmányi átlagot elérő, de hátrányos körülmények között élő gyerekek vehették át ösztöndíjukat az Országgyűlés elnökétől. 2023. november 27.

Legfrissebb híreink

Napindító - A mesterséges intelligencia jövője

Napindító - A mesterséges intelligencia jövője

A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság Médiatudományi Intézete valamint a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Médiakultúra – vallás – nyilvánosság kutatócsoportja 2023. november 29-én konferenciát szervez a mesterséges intelligencia aktuális kérdéseiről. Lázár Kovács Ákos intézetvezetővel beszélgetett Illés Peti riporter.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!