2023. 09. 21. Csütörtök Máté, Mirella napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Radar

Radar - Jótékony lánglovagok

Lánglovagok és családtagjaik versenyeztek egymással Balatonlellén hétvégén, a harmadik Jótékonysági FireCross Bajnokságon. A több mint 70 induló könnyített és nehezített pályán is összemérhette a tudását.

  • Radar - Jótékony lánglovagok

Tűzoltók, feleségeik és civilek ismerkednek a versenyszámokkal a pályabejáráson. A versenyfeladatok úgy lettek kialakítva, hogy tükrözzék a tűzoltók mindennapi munkáját, milyen erőterheléseknek vannak kitéve.

A legtöbb tűzoltó családjával érkezik a versenyre, ahol a feleségek is kipróbálják a feladatokat, sőt sokan rendszeresen versenyeznek is. A tűzoltócsaládok szívesen járnak ilyen és ehhez hasonló versenyekre. A feleségek pedig mindenben támogatják párjukat, akár egy nehéz műszak végén, akár ha sportról van szó.

A tűzoltók nagy családja tartalmas napot töltött Balatonlellén, sokan már a következő versenyekre, vagy épp a dolgos hétköznapokra készülnek. Egyik sem kis dolog, hiszen ezek az emberek minden nap azért dolgoznak, hogy mi a legnagyobb biztonságban érezhessük magunkat.

A Balaton-parti verseny egyben jótékonysági bajnokság is volt, hiszen idén a Koraszülöttekért Országos Egyesületnek gyűjtöttek. A Koraszülöttekért Országos Egyesület tagjai érintett szülőkből áll, 2007 óta működnek és szinte teljesen önkéntes alapon.

A teljes riport:

További epizódok

Radar – Budapestre látogatnak a darts csillagai

Radar – Budapestre látogatnak a darts csillagai

Szeptember 22. és 24. között már harmadik alkalommal látogatnak Magyarországra a darts legnagyobb sztárjai. 2023. szeptember 20.
Radar – Balesettel indult az Oktoberfest, hárman kórházba kerültek

Radar – Balesettel indult az Oktoberfest, hárman kórházba kerültek

A hétvégén megnyitotta kapuit Németország legnagyobb sörfesztiválja, a müncheni Októberfest, ahová csaknem 6 millió embert várnak a szervezők. 2023. szeptember 20.
Radar – Magyarország legszebb birtoka

Radar – Magyarország legszebb birtoka

A szürkemarha-tenyésztés nagy hagyományokra tekint vissza a Hortobágy szélén fekvő Hajdúnánáson. A helyiek igyekeznek a hagyományok megőrzése mellett, a modern elvárásoknak is megfelelni. 2023. szeptember 20.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Radar – A dízelár nyomában

Radar – A dízelár nyomában

Nehéz, vagy inkább csak fájdalmas lekövetni a dízel árának meredek emelkedését az utóbbi időben. A 60 százalékos áremelkedés hátterében pedig sokszor átláthatatlan folyamtok állnak. De mégis mi vezetett ehhez, és várható-e enyhülés?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!