2022. 12. 02. Péntek Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Radar

Radar - Győrben a zöld az környezetkímélő és egyben fenntartható

Komposzt, csapvíz, fáradt olaj gyűjtés, elektromobilitás és zöldtető. Ezek az ismerősen csengő fogalmak mind a jövő környezetkímélő életmódjának megoldásai, amik már ma is rendelkezésre állnak, bár sokan még nem élnek velük. A környezetvédelem mindennapos módjait sorakoztatja fel a hétvégén megrendezett három napos Győri Klímexpo.

  • Radar - Győrben a zöld az környezetkímélő és egyben fenntartható

HírTV

További epizódok

Radar - Közeleg a tél, és a békét kell szorgalmazni

Radar - Közeleg a tél, és a békét kell szorgalmazni

Közeleg a tél- és a békét kell szorgalmaznunk! Erről is beszélt a külgazdasági és külügyminiszter a Nemzetközi Migrációs Szervezet tanácsának általános vitáján. 2022. december 01.
Radar - Magyar Sup Katarban

Radar - Magyar Sup Katarban

Mostanra bátran ki lehet jelenteni, hogy az idei labdarúgó-világbajnokság folyamatos meglepetések sorozata. 2022. december 01.
Radar - Zánkai karácsony

Radar - Zánkai karácsony

Az Erzsébet-táborok már több mint egy éve teljesen új arculattal fogadják a kikapcsolódni vágyó gyerekeket és kísérőiket a 150 hektáros zánkai tábor területén 2022. december 01.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Összefogás a gyermekekért

Radar - Összefogás a gyermekekért

Kaposvár is összefogott azért, hogy azok a gyerekek is kapjanak karácsonyi ajándékot, akik szülei rossz anyagi helyzete miatt erre nincs lehetőségük.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!