2022. 01. 17. Hétfő Antal, Antónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Radar 05:00

Radar

Radar: Füstöléssel az egészségért?

Fél, mint ördög a tömjénfüsttől - tartja a mondás. A tömjénnek ugyanis számos jótékony hatása ismert, nagyon erős fertőtlenítő, illetve légúttisztító hatásával az egyik legjobb füstölő anyag lehet ebben az időben. A következő percekben füstölési technikákat, illetve olyan növényeket is bemutatunk, amelyek elfüstölve pozitívan hatnak lelkiállapotunkra, ezáltal könnyebben esünk át a betegségeken, vagy meg sem betegszünk.

Hír TV

További epizódok

Radar - Érdekes hírek az állatvilágból

Lélegzetelállító képek, színes hírek a nagyvilágból. 2022. január 14.

Radar - A világelsőt várhatóan kitoloncolják

A szerb teniszezőt ezzel már másodszor utasítják ki Ausztráliából, szombaton akár le is tartóztathatják. 2022. január 14.

Radar - A zöld jövőért - elektromos teherkerékpárok

Ma már a kerékpárok is rohamos tempóban fejlődnek, az elektromos rásegítéses biciklik pedig egyre nagyobb tömegeket hódítanak meg. 2022. január 14.

Legfrissebb híreink

Célpont: Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter!

Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter. Ezúttal a kormánypárt zsidó származású politikusainak számát firtatta. Ugyanakkor a miniszterelnök-jelölt szerint az, hogy számon tartja, hogy a Fideszben mennyi zsidó van, az nem listázás.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Nemzeti Színház jelmeztára

Elkalauzoljuk Önöket Major Tamás, Sinkovits Imre, Gobbi Hilda és Törőcsik Mari legismertebb szerepeinek öltözékei közé és megmutatjuk, milyen kincseket rejt a Nemzeti Színház jelmeztára.

Radar - Leslie Mandoki online koncertje

A koncert vetítése mellett Mándoki élő adásban beszélget majd a zenekar tagjaival az elmúlt két év kihívásairól, és persze a jövő terveiről, az újdonságokról is.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!