2024. 09. 28. Szombat Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte

Következik:

Táncdalfesztivál '66 - A Nagy Generáció születése 11:00

Radar

Radar - Forró napok + videó

Ez a hét a 2024-es év eddigi legforróbb hete. Érdemes odafigyelni az egészségünkre ilyenkor, hiszen a meleg sokkolhatja a szervezetünket. Mindenki érintett, persze nem egyformán. De mit is kell tennünk és mit nem szabad ebben a forróságban?

  • Radar - Forró napok + videó

Ez az idei év eddigi legforróbb hete. Az országos tisztifőorvos a legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást rendelte el az ország egész területére június 19-től szerdától, június 22-e szombat éjfélig.

A leégésnek kitett bőrön később rákos megbetegedés is jelentkezhet. A nagy hőség az egészséges szervezetet is megterheli, bárkinél okozhat egészségügyi panaszokat, kellemetlen közérzetet, dekoncentrációt. Különösen veszélyeztetettek a kisgyermekek, az idősek, valamint a szív és érrendszeri betegségben szenvedők.

Nagy a napszúrás kockázata is, amely sok és komoly kellemetlenséggel is járhat, azonban egyszerűen elkerülhető.

Különösképpen figyelni kell és itatni a háziállatainkat, és a madarak, méhek, rovarok számára is érdemes kitenni ivóvizet. Érdemes több ízben is frissítő fürdőt vennünk, de nem mindegy hogy hol.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Magyar Péter botrányai

Magyar Péter botrányai

Botrányt botrányra halmoz Magyar Péter, aki ellen a diszkóbotrányán kívül több más ügyben is eljárás indult.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Drogbandák rács mögött + videó

Radar - Drogbandák rács mögött + videó

A díler, a szeretője, a lovász a gyerekkori barát és az autószerelő. Ők alkották azt a bűnszövetséget, akik nagyban értékesítettek különböző drogokat. A banda tagjaitól elfogásukat követően 100 milliós vagyontárgyakat foglaltak le.
Radar – Tragikomédia a családon belüli erőszakról + videó

Radar – Tragikomédia a családon belüli erőszakról + videó

Mondj igent! címmel mutatta be az Aurora Egyesület új színházi produkcióját. A darab a gyerekkorban átélt traumák kérdéskörét tárja fel. A monodráma egy igaz történeten keresztül arra is utat mutat, hogyan lehet az említett nehézségekkel megküzdeni.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!