2022. 01. 24. Hétfő Timót napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Radar 05:00

Radar

Radar: Eta néni színpompás háza

Több ezer színes karácsonyi égő világítja meg Dabason Eta néni házát és kertjét. Eta néni tíz éve kezdte ilyen varázslatosan feldíszíteni az otthonát advent idejére - az unokáinak akart örömet okozni. Aztán elterjedt a híre, és öt éve már annyian álltak a kapu előtt és csodálták a fényeket, hogy Eta néni úgy döntött: beengedi az embereket. Mára turistalátványosság lett Kajdácsi Józsefné, Eta néni háza.

Hír TV

További epizódok

Téli kirándulóhely

Jelenlegi változó világunkban a vizes élőhelyek megőrzése, fenntartása különösen indokolt. Látogatás az ország délkeleti részre a Tiszakécskei Nádirigó tanösvényre. 2022. január 21.

Lóháton a gyógyulás

A terapeuták a lóháton lévő gyerekekkel labdáznak, karikákkal játszanak, báboznak, mesélnek, de énekelnek és hangszereken is játszanak. 2022. január 21.

Élményközpontú tárlat a Metternich-kastélyban

Bajna bekerült a Nemzeti Kastélyprogram szerencsés kiválasztottjai közé, így mesésen újjászületik. 2022. január 21.

Legfrissebb híreink

Célpont: Van-e visszaút

Célpont, a HírTV oknyomozó riportműsora ezúttal a mindennapjaink részévé vált LMBTQ propagandát vette górcső alá.

Hiányozni fog…

Ez most valóban poszttrauma – már ami a szerző érzéseit, fájdalmát illeti.

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

A padel sportág ünnepe

A tenisz és a fallabda keverékét egyre többen játsszák Magyarországon is, tegnap pedig átadták a sportág első hazai fedett csarnokát.

Bámulatos természetfilm

Fehér Zoltán természetfilmes készített egy olyan alkotást, amely feltárja előttünk hazánk vízvilágának rejtett kincseit.

Egy éven belül 2550 kilométert gyalogolt

Egy előző adásunkban már megismerhették Szombati Orsi történetét, aki egy súlyos betegség leküzdése után döntött úgy, hogy új életet kezd. Azóta járja a világot.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!