2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 22:00

Radar

Radar: Építés helyett csapatépítés

Új napi riportmagazinunk legújabb adásának tartalmából: Áll a forgalom, áll az építkezés - újságírók napokig figyelték a Blaha Lujza téri munkálatokat; Tárgyalás a tetthelyen - helyszíni tárgyaláson idéztették fel a vádlottal, hogy mit tett VV Fannival; Retro kalandok - igazi időutazáson vettünk részt egy fekete Volgától az első videójátékokig.

Egy közterületi felújítás mindig nagy káoszt, dugót okoz az azt övező utakon. Ezt már megszokhattuk. Így van ez a Blaha Lujza tér teljes körű felújítása alatt is. A forgalomban araszolva némi reménysugarat jelenthet a közlekedőknek, ha látják, hogy halad az építkezés. Nos, ez esetben azonban nem nagyon látszik a fény az alagút végén. A Blaha Lujza téri munkálatokról készült felvételek alapján az ott dolgozók a tér helyet inkább csapatot építenek.

A Ripost és a Metropol munkatársai napokig figyelték a Blaha Lujza téri felújítási munkálatokat és megdöbbentő felvételeket készítettek. 

A témában a HírTV vendége volt Bódy Zoltán újságíró.

Tárgyalás a tetthelyen

Lassan négy éve, hogy eltűnt a VV Fanniként megismert, akkor 24 éves fiatal lány. Bár a holtteste azóta sem került elő, ügyét mégis gyilkosságként kezelik, mióta kiderült, hogy volt barátja, bizonyos B. László feltehetően bántalmazta őt majd a szerinte csak eszméletlen, mások szerint akkor már halott lányt odaadta két "problémamegoldónak" nevezett, mackónadrágos férfinek. A napokban folytatódott a tárgyalás, ám rendhagyó módon nem a tárgyalóteremben, hanem egyebek mellett abban a mélygarázsban, ahol felvétel készült arról, hogy a feltételezett elkövető a karjaiban viszi az eszméletlen lányt.

Retro kalandok

1957-ben indult el a televíziózás Magyarországon. Az elmúlt 64 év alatt a technológia óriási fejlődésen ment keresztül. Ma már teljesen természetesnek vesszük, de akkoriban egyenesen szenzációnak számított egy élő bejelentkezés vagy a színes adás. Marcival egy különleges időutazáson vettünk részt, utánajárunk, milyen játékokkal játszhattak a szüleink és nagyszüleink, mit néztek a tévében és hogyan ismerkedtek meg az első számítógépekkel. Egy versenyt is rendeztünk, a végeredmény pedig igazolja, hogy gyermekkoromban én inkább babáztam a videójátékok helyett...

További érdekes témák a teljes adásban:

HírTV

 

 

 

További epizódok

Radar: Áron újra a páston

Szilágyi Áron alig hat hét pihenő után újra elkezdte az edzéseket. 2021. szeptember 20.

Radar: Tápiószentmárton büszkesége, az ország legnagyobb töke

Vajon mitől nőnek a tökök úgy, mint a gomba? Tápiószentmártonba látogattunk. 2021. szeptember 17.

Radar: Saját hatnapos csecsemőjét élesztette újra egy anyuka nemrég Budapesten

Igazán színes témákkal készültünk, még Leverkusent is kapcsoltuk élőben, ahol ma Európa Liga mérkőzést játszik a Fradi. 2021. szeptember 16.

Legfrisebb híreink

Hekkertámadás vagy rendszerhiba?

Továbbra sem lehet tudni, miért mondott csődöt az ellenzéki előválasztás rendszere a hétvégén. A Napi aktuális vendége volt Ifj. Lomnici Zoltán jogi szakértő.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!