2022. 01. 21. Péntek Ágnes napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Radar

Radar: A legdrágább festmény

Csontváry legtitokzatosabb képe került a Virág Judit Galériához, ahol a magyar aukciók történetének legmagasabb kikiáltási áron induló festményét mutatták be.

Csontváry Kosztka Tivadar Titokzatos sziget című képének kikiáltási ára 160 millió forintról indul. A Csontváry-életmű ismert alkotásainak száma viszonylag csekély, mintegy 100 képről tud a magyar művészettörténet. Magángyűjteményben a festőóriás művei közül alig több, mint egy tucat van, 2000 óta pedig csupán négy alkotása szerepelt árverésen.

Hír TV

További epizódok

Radar - Épül a sportpálya

A Testnevelési Egyetem épülő Csörsz utcai sportpályáján jártunk. 2022. január 20.

Radar - Állati sztorik a nagyvilágból

Rendkívül ritka, kétfejű borjú született Indiában valamint érintetlenül hagyott korallzátonyra bukkantak búvárok a Csendes-óceánban. 2022. január 20.

Radar - Hattyú barátság

Lebegő tojásként találtak rá a Balaton vizén, majd kikelve fiókaként került a keszthelyi madárparkba Totó, a hattyú. 2022. január 20.

Legfrissebb híreink

Vezet a Fidesz a biztos szavazók között

Négy százalékpontra nőtt a Fidesz–KDNP előnye a választáson legaktívabb, biztos szavazók közt – derül ki az IDEA Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásából.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Nem rossz, csak hiperaktív

Sokszor szidást kapnak, hétköznapjaikat pedig a meg nem értettség szorongásában töltik a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarral küzdő gyerekek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!