2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Radar

Radar - Bosszú vezérelhette a bőnyi iskolában késelő kislányt + videó

Ez nem egy ilyen hirtelen felindulásból elkövetett dolog volt - ezt mondta kameránknak a pszichológus, akit a bőnyi iskolai tragédiáról kérdeztünk. Egy hatodikos lány késsel megszúrta egyik osztálytársát. A sérült lányt mentőhelikopter szállította kórházba.

  • Radar - Bosszú vezérelhette a bőnyi iskolában késelő kislányt + videó

A bőnyi iskola, ahol megtörtént a baj, ahol reggel a szünetben egy lány megszúrta egy osztálytársát. A szemtanú gyerekeket a rendőrök kihallgatták, a szülők pedig nem értik, hogy történhetett egy ilyen tragédia.

Ez nem egy ilyen hirtelen felindulásból elkövetett dolog, ami gyerekek között egyébként előfordul. Ennek azért valamilyen mélyebb indítéka kellett, hogy legyen, illetve valószínűleg mélyebb okok is állnak a háttérben

- mondta el stábunknak Vida Ágnes pszichológus.

 Az indíték pedig lehet akár bosszú is.

A szakember azt is elárulta, hogy egy hatodikos azért már érzi a súlyát egy ilyen tettnek. De rohanó világunkban a rengeteg hír sem tesz jót a diákoknak.

Sajnos egyre gyakoribb, hogy osztálytársak bántják egymást, aminek a vége súlyos sérülés vagy akár halál lehet. Vida Ágnes szerint a zaklatók általában dominánsabb gyerekek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!