2022. 01. 16. Vasárnap Gusztáv napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Radar

Radar: Becsomagolt gondoskodás

Mától indul a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciója, ahol idén is adományozhatunk cipősdobozba csomagolt ajándékokat. A dobozok elsődleges „kikötői” gyermekotthonok, nagycsaládos szervezetek, kórházak, fogyatékos gyermekek fejlesztésével foglalkozó iskolák, egyesületek, alapítványok, civil szervezetek. A mai ünnepélyes megnyitón sztárvendégek is népszerűsítették az akciót, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy több ezer gyereknek okozhatunk örömet ezekkel a csomagokkal, akiknek lehet, hogy ez az egyetlen ajándék karácsonykor.

Hír TV

További epizódok

Radar - Érdekes hírek az állatvilágból

Lélegzetelállító képek, színes hírek a nagyvilágból. 2022. január 14.

Radar - A világelsőt várhatóan kitoloncolják

A szerb teniszezőt ezzel már másodszor utasítják ki Ausztráliából, szombaton akár le is tartóztathatják. 2022. január 14.

Radar - A zöld jövőért - elektromos teherkerékpárok

Ma már a kerékpárok is rohamos tempóban fejlődnek, az elektromos rásegítéses biciklik pedig egyre nagyobb tömegeket hódítanak meg. 2022. január 14.

Legfrissebb híreink

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Nemzeti Színház jelmeztára

Elkalauzoljuk Önöket Major Tamás, Sinkovits Imre, Gobbi Hilda és Törőcsik Mari legismertebb szerepeinek öltözékei közé és megmutatjuk, milyen kincseket rejt a Nemzeti Színház jelmeztára.

Radar - Leslie Mandoki online koncertje

A koncert vetítése mellett Mándoki élő adásban beszélget majd a zenekar tagjaival az elmúlt két év kihívásairól, és persze a jövő terveiről, az újdonságokról is.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!