2022. 01. 19. Szerda Sára, Márió napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 21:05

Radar

Radar - Az Ég tartja a Földet - Erzsébet, a szerelem szentje

Szikora Róbert régi álma vált valóra a II. András lánya, Erzsébet életéről szóló musicallel. A királylányt már életében szentként tisztelték, nemcsak a magyar, de a német nyelvterületen is. A Zsuffa Tünde által írt regény a hazaszeretetről szól, ugyanis Erzsébet elfelejtett magyarul, de a halála pillanatában mégis magyarul énekelt. Az ég tartja a földet- Erzsébet a szerelem szentje c. musical bemutatója április 8-án lesz az Erkel Színházban, melyben közel 70 színész lép színpadra.

Hír TV

További epizódok

Radar - Állati hírek a világból

Különleges szertartásokkal készültek Szent Antal, azaz az állatok védőszentjének ünnepére a világban. Mexikóvárosban a templomba vitték kiskedvenceiket az emberek, egy spanyol kis faluban pedig tűzet ugrottak át a lovasok lovaikkal. 2022. január 19.

Radar - Jeges srácok

Hogyan készül a tökéletes jégkocka? Ennek járt utána Juhász Milán kollégánk és ellátogatott a jeges srácok műhelyébe. 2022. január 19.

Radar - Ákos az Arénában

A koronavírus miatt új időpontra került át a decemberre tervezett nagyszabású Ákos koncert, így az évzáró eseményből évindító lett, most szombaton este 8 órától rendezik meg. 2022. január 19.

Legfrissebb híreink

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - 19 éves rekorder pilóta

Elképesztő teljesítményt nyújtott az a csupán 19 éves lány, aki a mai napon érkezett vissza Belgiumba, miután 51 ezer kilométert megtéve körberepülte a Földet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!