2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Radar

Radar: Áldás vagy átok a home office?

Stábunk elkísérte egy szolgálatra a Dunai Vízirendészet munkatársait, és sok minden más mellett az is kiderült, melyek egy vízirendőr elengedhetetlen kellékei. Két éve még csak kevesek kiváltsága volt, a koronavírus járvány óta ma már mindenki pontosan tudja, mi is az a home office. De vajon áldás vagy átok, ha otthonról is tudunk dolgozni? És a neves brit napilap, a Daily Mail is felfigyelt egy magyar mozdonyvezetőre. Na nem azért, mert ügyesen tolat be a remizbe, hanem mert csodaszép fotókat készít vonatokról, mozdonyokról. Ezek voltak a Radar szerdai témái. A műsorvezető: Budai Ivett

Hír TV

További epizódok

Radar: Áron újra a páston

Szilágyi Áron alig hat hét pihenő után újra elkezdte az edzéseket. 2021. szeptember 20.

Radar: Tápiószentmárton büszkesége, az ország legnagyobb töke

Vajon mitől nőnek a tökök úgy, mint a gomba? Tápiószentmártonba látogattunk. 2021. szeptember 17.

Radar: Saját hatnapos csecsemőjét élesztette újra egy anyuka nemrég Budapesten

Igazán színes témákkal készültünk, még Leverkusent is kapcsoltuk élőben, ahol ma Európa Liga mérkőzést játszik a Fradi. 2021. szeptember 16.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!