2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Radar

Radar - A sport nem akadály

Kifejezetten mozgáskorlátozottak számára alakítottak ki egy akadálymentes kültéri fitneszparkot Pécsett. A városban így egyre több lehetőségük van a mozgássérült lakosoknak. 4 évvel ezelőtt alapult a városban kerekesszékes kosárlabda csapat, akik a bajnokságban is egyre szebb eredményeket érnek el. A sport kompetenciát fejleszt és közösséget teremt, a kerekesszékes kosárlabda mára az egyik legnépszerűbb sport a mozgássérültek körében.

  • Radar - A sport nem akadály

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Csaknem megölte csecsemőjét egy nő Vasban

Csaknem megölte csecsemőjét egy nő Vasban

Életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt folytat eljárást a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy nő ellen, aki a gyanú szerint bántalmazta csecsemőjét - közölte az MTI-vel kedden a főkapitányság sajtóreferense.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Ma ünnepli 90. születésnapját Bodrogi Gyula + videó

Radar – Ma ünnepli 90. születésnapját Bodrogi Gyula + videó

Ma ünnepli 90. születésnapját Bodrogi Gyula, Kossuth-díjas színész, a Nemzeti Színház művésze. Rengeteg mozifilmben, tévéfilmben, kabaréjelenetben és több száz színházi szerepben láthatta a közönség az elmúlt évtizedekben. Túlzás nélkül lehet mondani, hogy az egész ország ismeri és szereti. A Radar is elment a Nemzeti Színházba, hogy boldog születésnapot kívánjon Bodrogi Gyulának, aki éppen egy próbáról érkezett - egy új előadással készül a premierre.
Radar – Hatékonyabbá válhat a daganatos és cukorbetegek kezelése + videó

Radar – Hatékonyabbá válhat a daganatos és cukorbetegek kezelése + videó

Daganatos és cukorbetegek számára jelenthet előrelépést egy új tudományág, az onkodiabetológia születése. Bánhegyi Róbert több mint két évtizedes kutatómunkája milliók életén segíthet. Mint kiderült, a cukorbetegség kezelésére használt gyógyszereknek például rákellenes hatása is lehet. A jövőben újfajta megközelítéssel vizsgálhatják és kezelhetik majd a pácienseket.
Radar – Rács mögött a drogbanda + videó

Radar – Rács mögött a drogbanda + videó

Drogterjesztő hálózatot számolt fel közös akcióban A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda és a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A banda tagjai a kristály nevű pszichoaktív kábítószert árulták, amiből rengeteg pénzt kerestek, amelyet feléltek és aranyékszerbe fektettek. Az új pszichoaktív anyagok elterjedését segíti, hogy olcsók és könnyen hozzáférhetőek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!