2021. 12. 01. Szerda Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 21:00

Radar

Mobilozott a kocsisorba rohant sofőr

Döbbenetes felvételt tett közzé a közútkezelő arról, ahogy egy autós fékezés nélkül belerongyol a feltorlódott kocsisorba az M1-es autópályán. A felvétel sokkoló, és azt remélik, elrettentő lehet mindazoknak, akik előszeretettel nyomkodják vagy bámulják a mobiljukat vezetés közben.

További epizódok

Radar: Covidban pusztult el a bükki szervál

A Fővárosi Állat- és Növénykert természetvédelmi mentőhelyén elpusztult a Bükkben, múlthéten befogott szervál. 2021. december 01.

Radar: Megnyílt a Mikulásgyár

Az adománygyűjtő akció célja, hogy a rászoruló családoknak minél több tartós élelmiszert gyűjtsenek. 2021. december 01.

Radar: Keresztes Ildikó karácsonya

Keresztes Ildikónak a karácsony imádott gyermekkorát idézi, amelyet Marosvásárhelyen töltött. 2021. december 01.

Legfrisebb híreink

Brüsszeli bevándorlási politika

Menczer Tamás Facebook-videójában hangsúlyozta, hogy míg Brüsszel és Soros György értékként tekint a migrációra, addig Magyarország megállítani akarja azt.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Radar: A legdrágább festmény

Csontváry legtitokzatosabb képe került a Virág Judit Galériához, ahol a magyar aukciók történetének legmagasabb kikiáltási áron induló festményét mutatták be.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!