2021. 10. 18. Hétfő Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Radar

Mennyi az annyi?

Közép-Európa legnagyobb, 100 lakásos passzívházában jártunk a 13. kerületben, ahol megtudtuk, miben különbözik egy környezettudatos ház a hagyományostól. Mennyi az annyi? Annak is utánajártunk, valóban alacsonyabb-e a rezsiköltség.

Hír TV

További epizódok

Radar: Elmegyógyintézetből újra kastély

A kastélyfelújítási programok kapcsán Virág Zsolt, a nemzeti kastélyprogram miniszteri biztosa volt a Radar vendége. 2021. október 18.

Radar: Természeti csapások

Hetek óta nem csillapodik a La Palma szigetén pusztító vulkánkitörés. Indiában pedig áradás okoz komoly problémát. 2021. október 18.

Radar: Népi hímzések a kifutókon

Az idei Budapest Central European Fashion Week zárásaként kétnapos divatbemutatót tartottak. 2021. október 18.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!