2021. 10. 15. Péntek Teréz napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Híradó 22:00

Radar

Lagzi Lajcsi a piacon

Nem megszokott jelenetnek lehettek tanúi azok akik vasárnap a Budaörsi piacot választották a hétvégi bevásárlásuk helyszínéül. Lagzi Lajcsi trombitált miközben árulta a portékáit. A zenész festményeket, freskókat, használati tárgyakat, porcelánokat is eladó sorba állított, néhány óra leforgása alatt közel 2 millió forintot gyűjtött össze, melyet jótékony célra fordít.

További epizódok

Tél az őszben Bánkúton

A héten beköszöntött a tél az őszben Bánkúton. Több mint 35 centiméteres hótakaró alakult ki, ez a hatalmas mennyiség pedig még az ott élőket is meglepte. 2021. október 15.

Szabadon engedték a vadászati kiállításon látható tokhalféléket

Stábunk ott volt az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállításon bemutatott tokhalak visszatelepítésén a Népfürdő utcai Duna-parton. 2021. október 15.

A magyar divatra figyel Európa

A héten számos magyar divattervező mutatja be 2022-es tavaszi és nyári kollekcióját. 2021. október 15.

Legfrisebb híreink

Lehet-e jobboldali politikát folytatni a baloldalon?

A Jobbik volt alelnöke szerint, ha Márki-Zay Péter nyeri az előválasztást a DK miatt nem lesz mozgástere az ellenzéki térfélen. A Napi aktuálisban Volner János független parlamenti képviselő volt a vendégünk.

Megemlékezés Olaszliszkán

15 éve lincselték meg Szögi Lajos tanárt Olaszliszkán. A gyilkosság évfordulóján a településen emlékezik 18 órától a Mi Hazánk, a MÖM és a Betyársereg. A helyszínen van tudósítónk Csápenszky Erna.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!