2021. 10. 18. Hétfő Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Plusz-minusz

Következik:

Hírek 14:00

Radar

Beagle fajtamentés

Állatok milliárdjait használják kísérletekre világszerte. Az állatvédők részéről legnagyobb felháborodást kiváltó főemlősök, kutyák és macskák néhány százalékot tesznek ki az összes kísérleti állat közül, így is milliós nagyságrendekről beszélhetünk. És hogy mi lesz azokkal az állatokkal, akiken a kísérleteket végrehajtották? A Radar stábja ellátogatott egy olyan menhelyre, ahol laboratóriumból mentett kutyák rehabilitációját végzik, hogy a gyógyulást követően gazdára találhassanak.

HírTV

További epizódok

Tél az őszben Bánkúton

A héten beköszöntött a tél az őszben Bánkúton. Több mint 35 centiméteres hótakaró alakult ki, ez a hatalmas mennyiség pedig még az ott élőket is meglepte. 2021. október 15.

Szabadon engedték a vadászati kiállításon látható tokhalféléket

Stábunk ott volt az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállításon bemutatott tokhalak visszatelepítésén a Népfürdő utcai Duna-parton. 2021. október 15.

A magyar divatra figyel Európa

A héten számos magyar divattervező mutatja be 2022-es tavaszi és nyári kollekcióját. 2021. október 15.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!