2021. 10. 18. Hétfő Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Radar

A „Gyereket a magasba” rendezvényen járt a Radar stábja

Több mint tízezren csatlakoztak országszerte és a határon túl is a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom felhívására, és emelték meg a gyereküket egyszerre, egy időben szombaton délelőtt 11 órakor a „Gyereket a magasba akción”. Budapesten a Hősök terén volt a rendezvény, amin rengeteg család vett részt. Akik egy vagy két gyermekkel érkeztek nekik könnyű dolguk volt, hiszen az egyik gyereket az apa, a másikat anya emelte. A Radar stábja találkozott olyan 3-4 gyerekes családokkal is, ahol át kellett gondolni hogyan emelik a magasba a gyerkőcöket. A rendezvény a családalapítás fontossága mellett áll ki, és az a célja, hogy felhívja a figyelmet: családban élni jó, a gyerek pedig örök érték.

Hír TV

További epizódok

Radar: Elmegyógyintézetből újra kastély

A kastélyfelújítási programok kapcsán Virág Zsolt, a nemzeti kastélyprogram miniszteri biztosa volt a Radar vendége. 2021. október 18.

Radar: Természeti csapások

Hetek óta nem csillapodik a La Palma szigetén pusztító vulkánkitörés. Indiában pedig áradás okoz komoly problémát. 2021. október 18.

Radar: Népi hímzések a kifutókon

Az idei Budapest Central European Fashion Week zárásaként kétnapos divatbemutatót tartottak. 2021. október 18.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!