2021. március 2.,
kedd, Lujza napja

Publi Cafe: Mi a helyzet az orosz vakcinával valójában?

2021. január 13., szerda 20:55

Az amerikai baloldal szeretné végleg száműzni Amerikából a jobboldali gondolatot, újabb és újabb mélységeket ér el a Jobbik, ami már Vona Gábornál is kiverte a biztosítékot és az ellenzék kirakatemberei sem brillíroznak.

Menczer Tamással kezdődött a műsor, akitől Trombitás Kristóf az oltásokkal kapcsolatban érdeklődött.

„Az elmúlt napokban a német kancellár és egyébként az uniós Európai Gyógyszerügynökség is az orosz féllel tárgyalt az orosz vakcináról és én ezzel kapcsolatban tettem fel a közösségi oldalamon a kérdést, hogy most vajon ők is aláássák-e a vakcinával kapcsolatos bizalmat? Hiszen velünk szemben ez volt a vád. (…) Szerintem jó és helyes, hogy a különböző felek egymással tárgyalnak és mindenki keres mindenfajta lehetőséget. Akár keleten, akár nyugaton a magyar kormány már jó ideje ezt teszi és nekem és nekem azon a ponton volt/van vitám bizonyos baloldali szereplőkkel, hogy ők jól láthatóan ideológiai, politikai alapon mondták azt, hogy a keleti vakcinák nem jók és, aki a kelti vakcinákkal foglalkozik az valami rosszat tesz. Mondták ezt úgy, hogy nincsen dokumentációjuk a keleti vakcinákról sem orosz, sem kínai relációban, nem végeztek helyszíni vizsgálatot, semmilyen protokollt”

- mondta a tájékoztatásért felelős államtitkár, Menczer Tamás.  

„Egy csomó embernél nem Orbán Viktor, meg nem az orosz vakcina ássa alá, hanem ezek a baloldali politikai hullarablók ássák alá egyáltalán a vakcinába és az oltásba vetett hitet, ami eleve egy nagyon kényes téma, mert mindentől félnek, hiszen újdonság”

- fogalmazott Rákay Philip, kommunikációs- és médiaszakember, producer.

„Az oroszok tényleg jók. Amiben tényleg jók az az orvostudományban tényleg jók, amiben rosszak, hogy nem tudnak sokat gyártani. Ezért nincs elég orosz vakcina. (…) Az ellenzék mindig árnyékra vetődik, mindig csípőből támad, de nem gondolják át ezeket. Aki az ellenzéknek szurkol gondolja végig ha a turizmusból él, hogy majd ha fogadja az orosz turistákat, akkor mit fog mondani az orosz vakcinára”

- mondta Kiszelly Zoltán, politológus.

Teljes adás:

HírTV

Kapcsolódó cikkek:

Menczer Tamás: Felelőtlenül támadta a baloldal a keleti irányú vakcinabeszerzést

Apáti Bence: Nem tudni, hova süllyedhet még a Jobbik