2021. február 28.,
vasárnap, Elemér napja

Publi Cafe: Már mély eszmei összefogás van a háttérhatalmak berkein belül

2020. november 25., szerda 20:47

Új ellenzéki stratégia lehet a vakcinaellenesség, Gyurcsány Ferenc pokolfajzatoknak nevezte a kormány tagjait, miközben a magyarországi EP-képviselők többsége a hazaárulás egészen új formáival ismertet meg bennünket.

A magyar kormányt kritizálta George Clooney amerikai filmszínész, de vajon miért?

„Nem tudom mi a jó. Ha ennyit beszélünk erről vagy ha nem beszélünk erről ennyit. Köztünk szólva, nem tök mindegy, hogy George Clooney mit gondol a világról? Kiváló filmjei vannak, én magam is egy remek színésznek tartom, egy rendkívül jóképű, sármos ember, aki Los Angeles egyik legdrágább környékén, a harminc millió dollárt érő villában egyik reggel azzal a nyomasztó gondolattal ébredt, hogy most már tenni kéne a világért és jól be kéne szólni Orbán Viktornak”

- mondta Rákay Philip, kommunikációs- és médiaszakember, producer. Hozzátette, mivel Clooney felesége egy olasz emberi jogi sztárügyvéd, ezért a házaspár sok időt tölt Európában, így a színésznek talán picit több információja van Európáról, mint kollégáinak.

„A probléma meglátásom szerint ott van, hogy amikor azt mondjuk létezik egy hálózat és ezen összemosolyognak a baloldalon és tagadják, akkor a hálózat alatt Clooney esetében nem arra gondolok, hogy Clooney is a fizetett hálózat egyik tagja. (…) Sokkal inkább azt értjük hálózat alatt, ami már az egyetemeken elkezdődik Európában és Clooney felesége erre tökéletes példa lehet. Hogy már az egyetemeken is ő jogászként Európában és Amerikában is azt a képzést kapja meg, hogy csak akkor lehetsz ennek az értelmiségi nagy világszalonnak a tagja, ha bizonyos dolgokban egy irányba gondolkozol velünk”

- fogalmazott Rákay Philip.

„Régen volt a vörös farok, ami a kommunizmusban kötelező volt. A művészeknek kellett valami olyat találni, ami a kommunista ideológiához illeszkedik. Most is megvan, ez az LMBTQ farok… Ugyanaz. 2024-től már csak az a film lehet Oscar-díjra jelölt, amelyikben LMBTQI-s mellékszereplő van, de jobb ha főszereplő. Amit most elvont kategóriaként látunk, az előbb utóbb a mainstream-nek a részei lesznek, ezen nőnek fel az új generációk. A hálózatokat a baloldal pedig azért tagadja, mert ciki, hogy a George Clooney-ról rögtön előkerül egy kép, hogy ott a kisebbik Sorossal és innentől nem csak hálózatról beszélünk, hanem ott a fotó róla”

- vélekedett Kiszelly Zoltán, politológus.

Teljes adás:

HírTV