2021. június 13.,
vasárnap, Antal, Anett napja

Publi Cafe: Kiváló politikai marketingakció volt Fekete-Győr hazugságvizsgálata

2021. március 31., szerda 20:53

Olyan nagyot nem pukkant az a lila füstgránát, amit a virtuális térbe dobott Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje, akkor, amikor úgy döntött, hogy hazugságvizsgálóra kötteti magát, hogy tőle bárki kérdezhessen. Egyebek között ezt a témát járta körül Rákay Philip médiaszakember, Kiszelly Zoltán politológus és Trombitás Kristóf műsorvezető.

Kiszelly Zoltán szerint azt látni, hogy ez egy verseny, vagyis Gyurcsány Ferenc jelöltjei versenyeznek castingon.

Úgy fogalmazott,

Jakab Péter a parizer műsorszámban verhetetlen, mások a parlamenti kiabálásban, és itt van most a Jolly Joker, aki mindent bevállal.

A politológus szerint valójában a „kishalak” versenyét látni, de még nem tudni, mikor lép elő miniszterelnök-jelöltté Dobrev Klára vagy éppen Karácsony Gergely.

Rákay Philip hozzátette,

hiába ünnepelteti magát Jakab Péter, hogy ő a legnépszerűbb miniszterelnök-jelöltek közül, mert valahol a Szemlőhegyen döntik majd el, hogy ki is volt a legnépszerűbb és ki is indulhat.

A feltűnési viszketegség újabb és újabb megnyilvánulásai mellett adásunkban szó esett még Ujhelyi Istvánról, a nemzet házmesteréről is, illetve „szörnyülködtünk azon is”, hogy Nyugat-Európa szerint egyre rosszabb állapotban van a magyar sajtószabadság.

Teljes adás:

HírTV