2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

A szabadság bolond körei 11:00

Publi Cafe

Publi Café: Ki fog derülni, hogy mennyire szolidárisak egymással ezek a sajtóorgánumok

A műsorban szó lesz az Index körüli eseményekről, a tovább gyűrűdző amerikai zavargásokról és a momentum, de leginkább Donáth Anna mozgalmi próbálkozásairól. A műsor vendégei Őry Mariann, a Magyar Hírlap főmunkatársa és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak.

  • Publi Café: Ki fog derülni, hogy mennyire szolidárisak egymással ezek a sajtóorgánumok

Az Indexnél próbálják az avatatlanabb olvasóknak beadni, hogy külső szervező erők vannak, miközben kizárólag a saját embereik azok, akik próbálják valami más irányba vinni az Indexet. Mit gondoltok Uj Péter és a balos sajtó egyes szegmensei, hogy viszonyulhatnak ehhez az egészhez? Az egész balhé gyakorlatilag a 24.hu szivárogtatásával indult el, amire nagyjából már egy reakció kényszerbe hozta az Index szerkesztőségét és már ennek a reakció reakciójának volt köszönhető, hogy Dull Szabolcs főszerkesztőt gyakorlatilag eltávolították az igazgatói tanácsából az Indexnek, ugyan a főszerkesztői posztját megtartotta, de már a legfölsőbb szinten a cégnél nincs ott. Mit szól ehhez az egészhez a balos sajtó? Az egy dolog persze, hogy féltik a demokráciát, ismerjük ezeket a dumákat, de ők mélyen, legbelül, hogy értékelhetik ezt, örülnek vagy kevésbe? – kérdezte Trombitás Kristóf, műsorvezető

Én élnék azért a gyanúperrel, hogy persze nagy szolidaritás és egymásnak vállvetve állnak, de azért a konkurensek azért konkurensek. Mindenki szeretné, ha az ő munkahelye jobban élne kicsit, ő akkor ugye jobb fizetést kapna. Tehát biztos vannak olyanok, akik őszintén és 100 százalékban azt mondják, hogy persze mindenki, aki az ellenzéki sajtóban van az minél jobb és sikeresebb legyen, de hát azért biztos vannak olyanok, akiket az a szempont is vezérel, hogy ha nekik egy kicsit rosszabb, akkor nekünk lehet egy kicsit jobb

– mondta Őry Mariann, a Magyar Hírlap főmunkatársa.

Ugye ez más dolog, ha egy print újságról lenne szó, akkor a 24, a 444, Index, ha ezek folyamatosan printben lennének akkor el tudjuk képzelni, hogy egy átlagos user vagy olvasó meggondolja, hogy az összesre előfizet, vagy csak egyre. De ilyen esetben, amikor otthon felcsapjuk a laptopot és szörfözünk a neten és kormánygyűlölő vagyok mondjuk akkor ebből a háromból az összesbe belenézek ez nincs ok-okozati összefüggésben azzal, hogyha egyik megrogyik vagy kiesik a palettáról baloldalról, akkor térnyerés lesz és egy csomó új olvasó lesz. Nem lesz sok új olvasó, nagyon jó felvetés mert ki fog derülni, hogy mennyire szolidárisak egymással, de sokkal több új olvasót nem fog nyerni se a 24.hu se a 444.

-          mondta Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!