2021. február 26.,
péntek, Edina napja

Publi Café: Észnél kell lenni, ha az ellenzéki összefogásról van szó

2021. január 6., szerda 20:55

6 pontban állapodott meg az ellenzéki összefogás, amely meghatározná közös kormányzásukat, ezzel biztossá vált az újkori Magyar Dolgozók Pártja megalakulása, ezúttal Nagytarcsán akasztanának baloldali gyűlölködők és az amerikai demokraták immár az ámen mellé odateszik az awomant is.

„Megszorítások vannak. Eddig Gyurcsány Ferencnek 13 pontja volt, ebből lett 6. December elején, amit leírt, nagyjából azok a panelek köszönnek vissza. Az is érdekes, hogy ez egy olyan látszat egység. (…) Azokat a mondatokat, fordulatokat ismétlik meg, azokat a politikákat nevesítik, amiktől azt remélik, hogy jobban szerepelnek. (…) Amit mondanak nem szabad elhinni. Klasszikustól idézve „nem bontják ki az igazság minden részletét”

- mondta Kiszelly Zoltán, politológus.

„Azért kell komolyan venni, mert minden látszat ellenére ők azért nem teljesen hülyék. Hallom a kidekázott politikai üzeneteken, hogy mi az, amit általában pártpolitikai vonzalomtól függetlenül a magyar emberek hallani szeretnének és ezeket a hívószavakat gyönyörűen elcsöpögtetik. (…) Még mindig él Magyarországon nem tudjuk pontosan hány ember, de mondhatjuk, hogy egy tömeg, amelyik vevő mindenre és nem fog azon elgondolkodni, hogy a mára teljesen SzDSz-essé vedlett momentumos csapat hogyan áll be azok mögé, akikről éveken keresztül azt hallgattuk, hogy az elmúlt 30 év politikai pártjaival ők soha és a Gyurcsánnyal nem…”

- fogalmazott  Rákay Philip, kommunikációs- és médiaszakember, producer.

Teljes adás:

HírTV