2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Publi Cafe

Publi Cafe: Csípőből lőtt szövetségesei alá Kunhalmi Ágnes

Egészen kabarészerű jeleneteket is okoz az ellenzéki összefogás, hiszen rendkívül kínos pillanatokat okozott a szocialista Kunhalmi Ágnes a momentumos Orosz Annának és a DK-s Vadai Ágnesnek az ATV stúdiójában – egyebek között erről is kifejtette véleményét Vágvölgyi Gergely, a vasárnap.hu főszerkesztője és Kötter Tamás író, ügyvéd Trombitás Kristóf műsorvezetése mentén a Publi Cafe című műsorunk szerdai adásában.

  • Publi Cafe: Csípőből lőtt szövetségesei alá Kunhalmi Ágnes

Történt ugyanis, hogy Kunhalmi Ágnes az ATV stúdiójában kikotyogta, hogy Fekete-Győr András lehet a Momentum, Dobrev Klára pedig a Demokratikus Koalíció jelöltje. A szocialista politikus a Pulzus Kutató Intézet egy felmérését elemezve fecsegte ki a Momentum és a DK feltételezett indulóinak nevét. Orosz Anna és Vadai Ágnes reakcióiból arra lehet következtetni, hogy vagy nem teljesen fogta fel Kunhalmi, hogy miről lehet beszélni egy televízió stúdiójában és miről nem, vagy pedig tudatos politikai akció volt, hogy tudatosítsa, „az MSZP igenis a pályán van”.

Trombitás Kristóf műsorvezető felvezetőjére reagálva Vágvölgyi Gergely elmondta, Kunhalmi úgy terítette a lapokat, hogy nem kalkulált azzal, hogy olyan dolgokat mond el nyilvánosan, amelyek addig csak a tárgyalóasztalnál hangzott el.

A non-verbális kommunikáció nagyon beszédes volt mindkét politikustársa részéről, nagyon vicces volt ezt figyelni (…) a kedves szövetséges úgy alájuk lőtt csípőből, hogy a jobboldaliaknak lesz jó nézni, a jobboldali körökben nézettebb lesz, mint a balos törzsközönség körében

– tette hozzá.

Kötter Tamás meglátása szerint Kunhalmi Ágnes nem jobb politikus, mint színész, hiszen már az MTVA székházában az ajtónak rohanás sem sikerült neki élethűen, egész politikai pályáját arra alapozta, hogy a kimúló félben lévő MSZP-n belül a női kvóta egyik jutalmazottja.

Tulajdonképpen annyi az ő politikai teljesítménye, hogy csípősen odamond a miniszterelnöknek

– fűzte hozzá.

Teljes adás: 

Adásunkban az is szóba került, hogy

  • nem lehet büntetlenül keresztényeket szidalmazni Magyarországon,
  • bárkire átkot mond a progresszió, aki oktatni merészelne az új Színművészeti Egyetemen
  • valamint új vlogbejegyzésében Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa is kifejtette véleményét, hogy úgy tűnik, Nancy Pelosi, az Egyesült Államok képviselőházának demokrata párti elnöke bennfentes kereskedésbe bonyolódott.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!