2021. június 13.,
vasárnap, Antal, Anett napja

Publi Cafe: Az aktivisták politizálnak, a politikusok meg aktivistáskodnak

2021. május 5., szerda 20:54

Hatalmas meglepetést okozva Dobrev Klára lett a DK miniszterelnök-jelöltje. A balos sajtó szerint is megelőzi a Fidesz-KDNP a baloldalt. A Freedom House továbbra is hibrid rezsimnek tartja Magyarországot.

Kiszelly Zoltán politológus és Rákay Philip kommunikációs- és médiaszakember, producer voltak Trombitás Kristóf műsorvezető vendégei Publi Cafe című műsorunkban.

„Ha megnézzük egyébként most már az aktivisták politizálnak, a politikusok meg aktivistáskodnak, tehát teljesen felcserélődtek a szerepek és szerintem elhiszik a saját propagandájukat. Nem először és nem is utoljára.”

- jegyezte meg Kiszelly Zoltán annak kapcsán, milyen váratlan látogatást tett Rákay Philip háza táján Széll Bernadett és stábja.

„Ugye most már indul a nyitás, ha felpörög a gazdaság, akkor ott fogunk tartani nemsokára, mint a járvány előtt, tehát munkaerőhiány lesz és akkor ez az irigység faktor, ez az uszítás nem fog annyira működni.”

- folytatta Kiszelly Zoltán politológus.

A hétvégén a Demokratikus Koalíció bejelentette, hogy Dobrev Klára a miniszterelnök-jelöltje, akit indít az összellenzéki előválasztáson. Ennek kapcsán Rákay Philip úgy fogalmazott:

„Nyilván senki nem lepődött meg. Én azt tanácsolnám innen Dobrev Klárának és az egész kommunikációs stábnak, hogy minél többet állítsák ki őt, minél többet szerepeltessék, csak beszéljen, beszéljen jó sokat, mert az nekünk kimondottan jó. Már nem az idegrendszerünknek, mert annak nem annyira, de mondjuk a választási esélyeiket csökkenti.”

Teljes adás:

HírTV