2021. május 10.,
hétfő, Ármin, Pálma napja

Publi Cafe: Annyi bűne van az ellenzéknek, hogy soha nem fogja tudni meggyónni

2020. május 21., csütörtök 21:55

A kormány hamarosan visszaadhatja a különleges jogköröket a Parlamentnek, amivel korábban a veszélyhelyzet elején felruházta őket az Országgyűlés. Orbán Viktor úgy fogalmazott, hogy azok, akik az ország tekintélyét és jó hírnevét próbálták rombolni hazai és nemzetközi színtéren, most kapnak egy lehetőséget, hogy bocsánatot kérjenek.

„Természetesen nem fognak bocsánatot kérni, nem fognak élni a miniszterelnök által fölkínált lehetőséggel. Ellenkezőleg! Már megvan az új narratíva, hogy mit fognak mostantól mondani. Azt fogják mondani, hogy olyan fantasztikusan sikeres volt a tiltakozásuk és a külföldi nyomás, hogy ennek hatására adta vissza a kormány, illetve Orbán Viktor a „tejhatalmat” a Parlamentnek”

- mondta Bayer Zsolt, újságíró, publicista.

„Értelmezhetetlen onnantól kezdve, hogy amikor a miniszterelnök ezt a kijelentést tette az országházban, ő maga is tudta, hogy nem lesz bocsánatkérés. (…) Karigeritől mikor fogják megkérdezni a sajátjai, hogy ő vajon mikor adja vissza, vagy abban a valós teljhatalomban Karigeri milyen intézkedéseket hozott?"

- fogalmazott Lentulai Krisztián, a Karc Fm főszerkesztő-helyettese.

„Én azt gondolom, hogy ennek a szedett-vedett baloldalnak, az önmagát ellenzéknek hívó valamilyen ütött-kopott egységnek a legkevesebb lenne, hogy elkezd elnézést kérni az elmúlt 70 évéért egy része, aztán egy része az elmúlt 30 évért, aztán egy másik rész pedig az elmúlt 10 évért. De ha elkezdenének bocsánatot kérni azért, amit elkövettek ez ellen az ország ellen, az a bocsánatkérés kitartana 2-3 cikluson keresztül”

- vélekedett Kálomista Gábor, producer.

Teljes adás:

HírTV