2021. 09. 28. Kedd Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 07:50

Publi Cafe

Publi Cafe: Amennyiben a Gazdasági Versenyhivatal vizsgálatot indít, annak oka van

Újabb és újabb gyanús pénzügyi támogatásokra derül fény a Momentumnál, a magyarok közel háromnegyede elutasítja az iskolai, szexuális propagandát és újabban a Jobbik is külföldön árulkodik Magyarországra. A pénteki Publi Cafeban ezeket a témákat járták körbe a műsor vendégei: Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Dávid Bence, a Konverzió bloggere.

A Momentum folyamatosan támadja a kormányt a pályázati pénzek elosztása miatt, közben kiderült, hogy Cseh Katalin momentumos képviselő családi cége egymaga, több mint 300 millió forint EU-s támogatást kapott az elmúlt években. Az a cégháló, ami hozzájuk kötődik, majdnem 4 milliárdhoz jutott. 

- Anélkül, hogy megvádolnám - bármilyen ügyben - itt és most Cseh Katalint, nem úgy tűnik, hogy ez légből kapott pletyka volna

- mondta Dávid Bence.

- Gyurcsány Ferenc tehet arról, hogy a Momentum itt tart, ahol tart

– szögezte le a beszélgetés során Kacsoh Dániel.

Teljes műsor:

Hír TV

További epizódok

Publi Cafe: Az egész ellenzéki előválasztás egy kabaré

A Publi Cafe vendégei Ferencz Orsolya és Kohán Mátyás voltak. 2021. szeptember 09.

Publi Cafe: Nyilvánvalóan nem Karácsony Gergely irányít

M. Kovács Róbert műsorvezető vendégei a Publi Caféban Rákay Philip és Kiszelly Zoltán voltak. 2021. szeptember 08.

Legfrisebb híreink

Elindul a Zöld Otthon Program

Egy hét múlva indul a Magyar Nemzeti Bank Zöld Otthon Programja az új, energiatakarékos ingatlant vásárló családok számára.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!