2021. június 13.,
vasárnap, Antal, Anett napja

Publi Cafe: Aki a Jobbikra vagy a Momentumra szavaz, az Gyurcsányékat kapja meg

Hír TV

2021. március 10., szerda 20:56

Ömlik Magyarországra a nyugat-európai propaganda. A baloldal lassan szemmel követhetetlen módon váltogatja álláspontjait a veszélyhelyzetben. Listázni kezdték a magyar állampolgárokat Ukrajnában és Magyarországra látogat a szentatya. Többek között ezeket a témákat járta körbe vendégeivel, Kiszelly Zoltánnal és Vágvölgyi Gergellyel Trombitás Kristóf műsorvezető.

A műsorban azt követően, hogy alaposan körbejárták a német köztelevízió, a Deutsche Welle cseppet sem objektív, Magyarországot bemutató riportját, amelyben olyan független személyek mondták el az idehaza uralkodó állapotokról, mint Fodor Gábor vagy Iványi Gábor, megtekintették Apáti Bence legújabb videóbejegyzését, amelyben a Magyar Nemzet főmunkatársa Jakab Péter Telexnek adott interjújáról mondta el a véleményét. Apáti felhívta arra a videóban a figyelmet, hogy bár Jakabot az interjút követően megmarta mind a Budapest Pride, mind Fekete-Győr András a szivárványcsaládokra tett kissé elítélő nyilatkozata miatt, valahogy erről a független-objektív, haladó sajtó elfelejtett beszámolni.

A vlog kapcsán Trombitás Kristóf kettős mércét emlegetett. Kiszelly Zoltán a látottakra úgy reagált, hogy

ez nem is kettős mérce, hanem inkább szavazatmaximalizálásra való törekvés.

Jakab Péter lehet úgy fog majd vezekelni ezért a kijelentéséért, hogy a Jobbik indít a Pride-on majd egy kamiont. Majd a nyugati nagykövetségek közzé beteszik az autójukat. Azok közzé a nagykövetségek közzé, amelyek pár éve még náci pártként emlegették a Jobbikot – hangsúlyozta a politológus.

Vágvölgyi Gergely szerint mindez több jelenségre is rámutatott. A vasárnap.hu főszerkesztője a Budapest Pride-ról és a hozzá kötődő, magát jogvédő szervezetnek való alakulatról elmondta, hogy az véleménye szerint nem más, mint hogy ez egy politikai alakulat, amelynek nincs más célja, mint politizálni: gyökeresen felforgatni azt a rendet, amelyet idehaza ismerünk és egy teljesen mást erőszakolni rá a magyar társadalomra.

A Pride tehát egy felforgató és agresszív szervezet, politikai célokkal, politikai típusú megszólalásokkal és politikai típusú programokkal. Egy-egy ilyen felvonulás is az utóbbiak közzé tartozik

- húzta alá.

Az újságíró azt is leszögezte, hogy kivételesen egyetért Jakabbal, mert azok a formációk, ahol három apuka is van, valóban nem tekinthetők családnak. Kiszelly ehhez kapcsolódóan elmondta, hogy

érdemes vigyázni azonban ezeknek a kijelentéseknek az elemezgetésével. Mert bár ez egy konzervatív, jobboldali elszólás volt a Jobbiktól, jövőre nem szabad majd elfelejteni, hogy aki rájuk vagy a „cuki Momentumra voksol majd, az ugyanúgy Gyurcsányékat kapja majd meg.

A Publi Cafe második felében amellett, hogy szót ejtettek a pápa szeptemberre tervezett magyarországi látogatásáról, foglalkoztak azzal is, hogy a szomszédos Ukrajnában listázni kezdték a kettős állampolgárokat.

Teljes adás:

Hír TV