2021. 09. 25. Szombat Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 05:00

Publi Cafe

Publi Cafe: A kormány egy agresszív nemzetközi lobbi nyomására akar nemet mondani

Bojkottálná az ellenzék a gyermekvédelmi népszavazást, kitenné az EU-ból Magyarországot a luxemburgi külügyminiszter és Ferenc pápával találkozik Orbán Viktor, jó estét kívánok. A Publi Cafe vendégei Máthé Zsuzsa és Vágvölgyi Gergely. Műsorvezető: Trombitás Kristóf.

Az az ellenzék, amely a progresszív értékeket, a demokratikus értékeket mindig a kirakatba helyezi, most a népszavazás hallatán elkezdte fújni a sípot. Trombitás Kristóf kérdésére, hogy Brüsszel narratíváját mennyire befolyásolhatja az, ha megtartják a népszavazást és hasonlóan komoly felhatalmazás születik, mint annak idején a migrációs referendumon, Máthé Zsuzsa újságíró úgy vélte, az mégis furcsa lenne, ha bárki kétségbe vonná az erejét, hiszen a népszavazás a demokráciagyakorlás legfontosabb eszköze.

Kardinális kérdés, hogy ebben mi, szülők, nagyszülők ki tudjuk fejteni a véleményünket

– tette hozzá.

Vágvölgyi Gergely a téma kapcsán úgy fogalmazott,

feljátszotta már a magyarországi ellenzék azokat a hangokat, amit a fúvós zenekaruk eltrombitál majd nekünk.

A vasarnap.hu főszerkesztője azt vélelmezi, hogy az ellenzék majd azt fogja harsogni, egy manipulált szavazás történt és nem csak a legitimitását, hanem a számok valóságát is meg fogják kérdőjelezni.

Ennek ellenére mégis lesz a kormány kezében egy nagyon egyértelmű lap, amely ki fogja tudni fejezni azt, hogy mit mondtak a magyar emberek

– mutatott rá.

Leszögezte, egyébként Magyarország nem homofób, ahogy a magyar kormány sem homofób, hanem egész egyszerűen egy erőszakos és agresszív nemzetközi lobbi nyomására tud, hajlandó és akar nemet mondani.

Teljes adás:

HírTV

 

További epizódok

Publi Cafe: Az egész ellenzéki előválasztás egy kabaré

A Publi Cafe vendégei Ferencz Orsolya és Kohán Mátyás voltak. 2021. szeptember 09.

Publi Cafe: Nyilvánvalóan nem Karácsony Gergely irányít

M. Kovács Róbert műsorvezető vendégei a Publi Caféban Rákay Philip és Kiszelly Zoltán voltak. 2021. szeptember 08.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!