2021. június 12.,
szombat, Villő napja

Publi Cafe: 2022 arról is fog szólni, hogy hagyjuk-e a család szétrombolását

Hír TV

2021. február 24., szerda 20:55

Ha Fekete-Győr Andráson múlna, mi nem ülhetnénk itt a stúdióban, a baloldali háttérsztorik időnként egy balkáni maffiacsoportot idéznek elénk és sajnos a magyar válogatott kapusa is csatlakozott a szivárványos lobbihoz – vezette fel Trombitás Kristóf a Publi Cafe témáit. A műsor vendégei Kötter Tamás író és Vágvölgyi Gergely, a Vasarnap.hu főszerkesztője voltak.

Nem teljesen meglepő módon Fekete-Győr András lett a Momentum miniszterelnök-jelöltje. (…) Mit gondoltok, mekkora odds-szal fogadhattátok volna meg, hogy ez lesz a végeredménye a döntésnek?”

- kérdezte a műsorvezető.

„A beszéddel kapcsolatban (…) íróként három műfaj is megjelent nekem benne. Volt az elején egy komédia, aztán egy tragédia és aztán egy utópia”

- jegyezte meg Kötter Tamás.

 „Az utópia legijesztőbb része talán az volt, amikor Fekete-Győr András kijelentette, hogy mi lesz az ő jelölt-jelöltként a legfontosabb feladata, és hogy mit tekint a programja fő részének és ez írd és mondd, nem más mint a család fogalmának és család szerkezetének, intézményének szétrombolása (…) 2022 erről is fog szólni, hogy hagyjuk-e a család szétrombolását”

- tette hozzá Vágvölgyi Gergely.

Hír TV