2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Publi Cafe

Publi Cafe: Az természetes és a normális, hogy az anya nő, az apa férfi

Antiszemita megjegyzést tett Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere, aminek következtében eddigi szövetségesei is elhatárolódnak tőle. Aztán, az anya nő, az apa férfi, manapság az ilyen egyszerű, biológiai alapvetések megvallása jelenti a lázadást, ugyanakkor ha valami biztos, akkor az az ellenzéki képviselők ordenáré viselkedése a Parlamentben. Nem tudjuk, milyen sorsot szán Deutsch Tamásnak az EP-ben a néppárti képviselőcsoport, idehaza minden előjel az ellenzéki, közös lista felé mutat és Romániában nagy sikert aratott egy pár nappal ezelőtti Magyar Nemzet-cikk, amiben Pataki Tamás kiállt egy teljesen érthetetlenül rasszista botrányba keveredett román futballbíró mellett. A Publi Cafe vendégei Kiszelly Zoltán és Vágvölgyi Gergely voltak.

  • Publi Cafe: Az természetes és a normális, hogy az anya nő, az apa férfi

„Az alaptörvényt módosított a tisztelt ház. Sajnálatos módon most már egyfajta lázadásnak tűnik, ha kimondjuk és alaptörvényben rögzítjük is, hogy az anya nő, az apa férfi (…)

-          vezette fel a témát Trombitás Kristóf.

„Azt látjuk, hogy mindig azt feltételezik, hogy a kereszténység az adott, a heteroszexuális családmodell az adott, és hogy ezt nem kell megvédeni. Dehogyisnem!”

-          mondta Kiszelly Zoltán politológus.

„Kezdjük azzal, hogy itt is kimondjuk és leszögezzük: az apa férfi, az anya nő. Ez a természetes, ez a normális, ez a természet rendje, ez a természet jogi törvénye. Pont az a gond, hogy ma olyan világot élünk, hogy ezt alaptörvénybe kell foglalni, mert normális esetben egy normális világban ezt a kitételt senkinek eszébe nem jutna belefoglalni az alaptörvénybe”

-          Vágvölgyi Gergely, a vasarnap.hu főszerkesztője.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!