2021. február 28.,
vasárnap, Elemér napja

Publi Cafe: Az természetes és a normális, hogy az anya nő, az apa férfi

Hír TV

2020. december 16., szerda 21:05

Antiszemita megjegyzést tett Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere, aminek következtében eddigi szövetségesei is elhatárolódnak tőle. Aztán, az anya nő, az apa férfi, manapság az ilyen egyszerű, biológiai alapvetések megvallása jelenti a lázadást, ugyanakkor ha valami biztos, akkor az az ellenzéki képviselők ordenáré viselkedése a Parlamentben. Nem tudjuk, milyen sorsot szán Deutsch Tamásnak az EP-ben a néppárti képviselőcsoport, idehaza minden előjel az ellenzéki, közös lista felé mutat és Romániában nagy sikert aratott egy pár nappal ezelőtti Magyar Nemzet-cikk, amiben Pataki Tamás kiállt egy teljesen érthetetlenül rasszista botrányba keveredett román futballbíró mellett. A Publi Cafe vendégei Kiszelly Zoltán és Vágvölgyi Gergely voltak.

„Az alaptörvényt módosított a tisztelt ház. Sajnálatos módon most már egyfajta lázadásnak tűnik, ha kimondjuk és alaptörvényben rögzítjük is, hogy az anya nő, az apa férfi (…)

-          vezette fel a témát Trombitás Kristóf.

„Azt látjuk, hogy mindig azt feltételezik, hogy a kereszténység az adott, a heteroszexuális családmodell az adott, és hogy ezt nem kell megvédeni. Dehogyisnem!”

-          mondta Kiszelly Zoltán politológus.

„Kezdjük azzal, hogy itt is kimondjuk és leszögezzük: az apa férfi, az anya nő. Ez a természetes, ez a normális, ez a természet rendje, ez a természet jogi törvénye. Pont az a gond, hogy ma olyan világot élünk, hogy ezt alaptörvénybe kell foglalni, mert normális esetben egy normális világban ezt a kitételt senkinek eszébe nem jutna belefoglalni az alaptörvénybe”

-          Vágvölgyi Gergely, a vasarnap.hu főszerkesztője.

Hír TV