2022. 12. 02. Péntek Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:20

Politikai hobbista

Politikai hobbista: Karácsonyék erődítménynek tekintik Budapestet, ahonnan lehet lőni a kormányra

A stúdióban Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, meghívott vendégünk volt Szamosi Tímea, majd a hobbista Láng Zsoltot, a Fidesz budapesti elnökét, a Közép-Magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna komplex fejlesztéséért felelős kormánybiztost kérdezte. Műsorvezető: Jeszenszky Zsolt.

  • Politikai hobbista: Karácsonyék erődítménynek tekintik Budapestet, ahonnan lehet lőni a kormányra

Amióta 2019-ben Karácsony Gergely letette a főpolgármesteri esküjét, elindult egy olyan folyamat, amiben semmi más nem történt Budapesten, mint visszakanyarodás a Demszky-korszakba – jelentette ki Láng Zsolt. A Fidesz budapesti elnöke úgy fogalmazott, a főpolgármester semmi mást nem csinál, csak a baloldali, liberális ellenzéknek teremt egy bástyát, egy budapesti harcteret csinál, ahol ők vannak többségben és mindent arra használ fel, hogy miként lehet a kormányt folyamatosan lőni.

A Fidesznek a közelmúltban elért időközi választási sikereivel kapcsolatban Láng Zsolt elmondta, azokból az eredményekből tisztán látszik, hogy az embereknek elegük van a kormány ellen vívott fővárosi ellenzéki háborúból.

Azt látjuk, hogy a főváros 2019 óta lejtmenetben van, nincs rendben, ezt mindenki érzi a mindennapokban

– tette hozzá.

Teljes adás: 

 

További epizódok

Politikai hobbista - Budaházy György: A felmentésem lenne az egyetlen jogszerű, törvényes megoldás

Politikai hobbista - Budaházy György: A felmentésem lenne az egyetlen jogszerű, törvényes megoldás

A stúdióban Takács Áron, Varga Ádám és Tas Dániel, meghívott vendégünk volt Szamosi Tímea, majd a hobbista Gaudi-Nagy Tamás jogvédő ügyvédet és Skype-on Budaházy Györgyöt kérdezte. Műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. 2022. november 26.
Politikai hobbista: Ilyen az élet Kárpátalján

Politikai hobbista: Ilyen az élet Kárpátalján

A stúdióban Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, meghívott vendégünk volt Szamosi Tímea, majd a hobbista Egressy Miklóst, a kárpátaljai Jánosi település görögkatolikus lelkészét kérdezte Műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. 2022. november 19.
Politikai hobbista: Antall József életútja során egyetlen momentum sem volt, ami miatt restelkednie kellett volna

Politikai hobbista: Antall József életútja során egyetlen momentum sem volt, ami miatt restelkednie kellett volna

A stúdióban Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, meghívott vendégünk volt Szamosi Tímea, majd a hobbista Kónya Imre egykori parlamenti frakcióvezető, belügyminiszterrel beszélgetett. Műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. 2022. november 12.

Legfrissebb híreink

Radar - Helyére került a Csodaszarvas

Radar - Helyére került a Csodaszarvas

Szőke Gábor Miklós vadonatúj szobra a napokban érkezett meg a Postapalotaként is ismert épület elé és ezekben a pillanatokban is azon dolgoznak, hogy elnyerje végső formáját.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!