2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Ahogy éltem, úgy fogok meghalni

Következik:

Napi aktuális 04:40

Politikai hobbista

Politikai Hobbista – Jeszenszky Géza: Ukrajna azt ígérte, hogy minden jogot megad a kárpátaljai magyaroknak

A nyári szünet utáni első Politikai Hobbistában egy fontos és izgalmas téma bemutatásával indítanak: mindenki számára nagyon érthetően elmesélik, mi is valójában az a háttérhatalom, hogyan zabálja fel a világot a gazdasági és pénzügyi elit, és hogyan válunk mindannyian a globálkapitalizmus kiszolgáltatottjaivá és kiszolgálóivá. Az adás második részének vendége Jeszenszky Géza, Magyarország korábbi külügyminisztere volt.

  • Politikai Hobbista – Jeszenszky Géza: Ukrajna azt ígérte, hogy minden jogot megad a kárpátaljai magyaroknak

A stúdióban a már megszokott vendégek foglaltak helyet: Szamosi Tímea, Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám. A műsorvezető pedig természetesen Jeszenszky Zsolt. Az adás második részének vendége Jeszenszky Géza, Magyarország korábbi külügyminisztere volt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!