2020. április 1.,
szerda, Hugó napja

Keménymag

Keménymag

A mérges négyes beszól. Rendhagyó elemzés, válogatott megmondóemberekkel.

Keménymag (2020-03-31)

Az internet legfrissebb virológusai 20 napja csapkodják az asztalt a cipő sarkával, oxigénért, kötelező szűrésért és karanténért üvöltözve – csakhogy közben kiderült nem is kell szűrni, és a WHO szerint is csak a betegeknek és ápolóiknak kell maszkot viselniük. Sokak elmerültek a hisztériában – ezért a HírTV három fürkészője és portyázója független és objektív elemzést adott arról, hogy mi volt, mi lesz és hogy mi van.

Keménymag (2020-03-24)

A HírTV Keménymag című műsora ezen a héten is jelentkezett, hisz ez a csatorna túlélőkészlete a karanténban is terjedő hülyeség ellen. Már a járvány tömeges fázisában járunk. Tragédiák történnek, de van egy jó oldala is, hogy visszatér az erős államba vetett hit és a józan ész is, hiszen úgy tűnik elhalasztják a Pride-ot.

Keménymag (2020-03-17)

Most, hogy a koronavírus börtönbe zárja a nyugati világot, a szabad mozgást a karantén váltja fel. Szigorú intézkedések léptek hatályba, a legfontosabb, hogy védekezés gyanánt Magyarország lezárja a határait a személyforgalom előtt. Ez azt jelenti, hogy a határokon csak magyar állampolgárok léphetnek be. A nemzetközi egyeztetések erről folyamatban vannak.

Keménymag (2020-03-10)

A Hír TV Keménymag című műsorában szó lesz arról, hogy a görög határon alternatív védekezési módszereket fejlesztettek ki, felmerül a kérdés, hogy a koronavírus megtámadhatja-e az agyat bizonyos esetekben, a nőnap kapcsán pedig szó lesz a péniszirigységről és természetesen Szanyi kapitány új pártja sem maradhat ki, azaz az ISZOM.

Keménymag (2020-03-03)

A HírTV mai Keménymag című műsorábam Jeszekszky Zsolt, Apáti Bence és Dezse Balázs együtt ünnepelték a sokszínűséget a Törökországból szabadjára engedett tömegekkel. Szó volt arról, hogy flottafelvonulást tartott a DK, és egyben a baloldal királyává koronázta magát Gyurcsány Ferenc, valamint a Jobbik haláltusája is említésre került, melyben Jakab Péter tündököl, miközben tegnap Vas megye is elköszönt.

Keménymag (2020-02-25)

Gréczy nem zaklatta Palányi Nórát – ezt a helyreigazítást kell közölnie a bírósági ítélet szerint a PestiSrácoknak. Sőt, a bukott politikus állítja, ő volt, akit zaklattak. Az ítélet hallatán elszabadult a DK-s komment hadsereg és minden mocskot rázúdított a Mi Hazánk Mozgalom parlamenti munkatársára – egyebek között erről is szó esett a jobboldal heti motivációs tréningjén.

Keménymag (2020-02-18)

A Hír TV Keménymag című műsorában ma elhangzott, hogy míg a BKV sztrájkra készülődik, addig Karácsony Gergely főpolgármester egyik helyettese havi 3,5 milliós fizetésért dolgozik, a 2. kerületi polgármesternek pedig törvénytelenül folyósít évi 4 millió forintot.

Keménymag (2020-02-11)

Eljött a Világvége! Karácsony Gergely 120 napja főpolgármester, és mostantól bojkottálja a HírTV-t, ahol a Keménymag című műsorban beszéltek a magyar oktatás förtelmes, nívótlan, rossz, silány, vacak, csapnivaló és emellett gonosz ellenségéről: a NAT-ról, Gyurcsány Ferenc évértékelőjéről, aki kicsit eltévedt a külön bejáratú kis magán-apokalipszisében, és felidézték, hogy az MSZP-s Korózs Lajos milyen higgadt és európai gondolatokkal járult hozzá a gyöngyöspatai romák sorsának megnyugtató rendezéséhez.