2020. július 4.,
szombat, Ulrik napja

Publi Cafe

Publi Cafe

Trombitás Kristóffal a hetente jelentkező Publi Cafe a koronavírus következtében kialakult helyzetben politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét.

Publi Cafe (2020-07-02)

A mai vendégek az LMBTQ lobby provokációiról és az arra adott konzervatív válaszokról beszéltek, illetve arról is, hogy az ellenzéki sajtóban folytatódnak a sajátos belharcok.

Publi Cafe (2020-06-25)

A műsorban szó lesz az Index körüli eseményekről, a tovább gyűrűdző amerikai zavargásokról és a momentum, de leginkább Donáth Anna mozgalmi próbálkozásairól. A műsor vendégei Őry Mariann, a Magyar Hírlap főmunkatársa és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak.

Publi Cafe (2020-06-18)

A demokraták viccet csinálnak az általuk fontosnak tartott ügyekből is. A Hír TV rendkívüli magazinműsorában Lentulai Krisztián és Vágvölgyi Gergely voltak Trombitás Kristóf vendégei.

Publi Cafe (2020-06-11)

Az Emmi feljelentést tett rémhírterjesztés miatt, mondta a műsorvezető Trombitás Kristóf. A Korózs Lajos videójában feltűnő „szakértőről” ugyanis kiderült, hogy az Országos Mentőszolgálatnál még csak nem is hallottak róla. A nyilatkozó álmentős Németh Athina által elhangzottak, valamint az a bizonyos videó is több sebből vérzik.

Publi Cafe (2020-06-04)

A kijárási tilalom ellenére is folytatódtak az erőszakos megmozdulások Amerikában.

Publi Cafe (2020-05-28)

A Hír TV eheti Publi Cafe című műsorában többek között szóba került a Jobbik agóniája, de Trombitás Kristóf vendégeivel Lentulai Krisztiánnal, a Karc FM főszerkesztő-helyettesével és Vágvölgyi Gergellyel, a vasarnap.hu főszerkesztőjével nem tudott elmenni szó nélkül a vidéki, ellenzéki vezetés alá került városok mutyigyanús ügyei mellett sem. De a műsorban elemezték az őszödi beszéd tanulságait is.

Publi Cafe (2020-05-21)

A kormány hamarosan visszaadhatja a különleges jogköröket a Parlamentnek, amivel korábban a veszélyhelyzet elején felruházta őket az Országgyűlés. Orbán Viktor úgy fogalmazott, hogy azok, akik az ország tekintélyét és jó hírnevét próbálták rombolni hazai és nemzetközi szintéren, most kapnak egy lehetőséget, hogy bocsánatot kérjenek.

Publi Cafe (2020-05-14)

A Hír TV rendkívüli magazinműsorában, a Publi Cafeban Trombitás Kristóf többek között arra igyekezett választ találni vendégeivel, Lentulai Krisztiánnal, a Karc FM főszerkesztő-helyettesével, G. Fodor Gáborral, a Századvég Alapítvány elnökével és Vágvölgyi Gergellyel, a vasarnap.hu főszerkesztőjével, hogy mi értelme volt a mai Európai Parlamenti vitának, amelyen Varga Judit igazságügyi miniszter nem képviselhette hazánkat.

Publi Cafe (2020-05-07)

A Hír TV rendkívüli magazinműsorában, a Publi Cafeban ezen a héten olyan témákat boncolgattak a vendégek, mint a Freedom House jelentése, az Isztambuli Egyezmény ratifikációjának elutasítása vagy a román elnök gyűlöletbeszéde. Trombitás Kristóf műsorvezető beszélgető társai Bálint Botond, Szilvay Gergely és Deák Dániel voltak.

Publi Cafe (2020-04-30)

A Hír TV rendkívüli magazinműsorában, a Publi Cafeban ezen a héten Mráz Ágoston Sámuel, Lentulai Krisztián és Pesty László voltak Trombitás Kristóf vendégei. Az eheti adásban John Fonte Magyarországot megvédő tanulmánya mellett szó esett a közelgő amerikai elnökválasztásról, és arról a már-már heroikus küzdelemről, amelyet a magyar kormány kénytelen folytatni az álhírgyártó nemzetközi sajtó ellen.

Publi Cafe (2020-04-23)

Az elmúlt hónapokban nem erre volt kihegyezve még az ellenzéki sajtó sem, de jó időben érkezve bedobták azért ezt is a közösbe. Az elmúlt napokban született egy nemzetközi kimutatás a Riporterek Határok Nélkül nevezetű szervezet részéről, amit nem késett az ellenzéki sajtó minél nagyobb példányszámban lehozni. A kimutatás szerint Európán sereghajtó a magyar sajtószabadság helyzete és az EU országai közül kizárólag Bulgária áll mögöttünk, ami a sajtó szabadságát illeti.

Publi Cafe (2020-04-16)

Az eheti Publi cafe vendégei összegezték mi valósult meg abból, amit az ellenzék megjósolt.

Publi Cafe (2020-04-09)

Az ellenzéki sajtó jelentős része szerint idehaza bő egy hete diktatúra uralkodik. Bár a parlament továbbra is ülésezik, léteznek még ellenzéki pártok és a baloldali politikusok közösségi oldalain továbbra is folyik a fröcsögés – vezette fel a Hír TV Publi Cafe című rendkívüli magazinműsorának első témájt Trombitás Kristóf műsorvezető, majd az iránt érdeklődött, hogy vendégeinek, Bayer Zsoltnak, Kálomista Gábornak és Pesty Lászlónak mennyire romlott a biztonságérzete az elmúlt napokban.

Publi Cafe (2020-04-02)

A Hír TV rendkívüli magazin műsorában a Publi Cafében ezen a héten Trombitás Kristóf műsorvezető Szarvas Szilveszterrel, G. Fodor Gáborral és Bayer Zsolttal alaposan körbejárta az európai politikát és sajtót, amely a járványügyi intézkedések miatt ismét a magyar kormányt támadja.

Publi Cafe (2020-03-26)

Hétfőn az ellenzék nem támogatta, hogy az Országgyűlés eltérjen a házszabálytól és így a koronavírus törvényt csak jövőhéten tudják leghamarabb elfogadni, dacára annak, hogy az alaptörvény szerint a kormány veszélyhelyzetről szóló rendelete a pénteken napon lejár.

Publi Cafe (2020-03-19)

Elindult a Hír TV rendkívüli magazinműsora, Trombitás Kristóffal. A hetente jelentkező Publi Cafe a koronavírus következtében kialakult helyzetben politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. Az első adás vendégei Bayer Zsolt publicista és G. Fodor Gábor politológus voltak.