2020. szeptember 19.,
szombat, Vilhelmina napja

Publi Cafe

Publi Cafe

Trombitás Kristóffal a hetente jelentkező Publi Cafe a koronavírus következtében kialakult helyzetben politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét.

Publi Cafe (2020-09-16)

Lakcímet is eltévesztő Lenin-fiúk, kísérleti tanköztársaság a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, Torgyáni-szellem kísértette MSZP és egy történelmi megállapodás Izrael és az arab államok között, amerikai segítséggel, amely aláírásánál egyedüli EU-s külügyminiszerként Szijjártó Péter is részt vett – ez utóbbival kapcsolatban megszólal a műsorban Menczer Tamással is, a Külügyminisztérium államtitkára. A Publi Cafe vendégei ezúttal Pesty László és Vágvölgyi Gergely voltak.

Publi Cafe (2020-09-09)

A Soros-hálózat újabb befolyásos személyisége került napfényre, egykori konzervatív publicista tűzne szivárványzászlót a templomokra, tovább hajtja a forradalmi hevület a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóit, tovább fenyegetőzik Gyurcsány Ferenc és feloszlatták az MSZP Pest megyei szervezeteit. A Publi Cafe vendégei Kiszelly Zoltán politológus és Megadja Gábor eszmetörténész voltak.

Publi cafe (2020-09-02)

A baloldali propagandasajtó minden alkalmat kihasznál a zavarkeltésre, teljesen megbénult Budapest közlekedése az iskolakezdésre, a seattle-i tanácsköztársaság mintájára foglalták el a hallgatók a Színház- és Filmművészeti Egyetemet, illetve továbbra is bízhatunk a V4-ek véd- és dacszövetségében. Ezekről a témákról beszélgetett vendégeivel, Horváth Tamással és Vágvölgyi Gergellyel a Hír TV Publi Cafe című műsorában Trombitás Kristóf.

Publi Cafe (2020-08-26)

Trombitás Kristóf vendége volt Rákay Philip, kommunikációs szakember, Pesty László, kampányfőnök és Horváth Tamás, a 888.hu újságírója. A rendhagyó adás első részében Rákay Philip és Pesty László beszélt az aláírásgyűjtésekről, ugyanis több mint 300 művész és közéleti személyiség állt ki Vidnyánszky Attila mellett, valamint meghosszabbították a nemzeti kisebbségekért folytatott aláírásgyűjtést. A műsor második részében pedig egy régi, bolsi hagyományt elemez Pesty László és Horváth Tamás, mégpedig, hogy azzal kell megvádolni az ellenfeleket, amiket valójában saját maguk követnek el. Amíg Bíró László antiszemita, rasszista kijelentései nem akadályozták meg abban az ellenzéki összefogást, hogy beálljanak a jelölt mögé, addig nemzetközi segítséggel továbbra is a baloldal vádolja antiszemitizmussal és rasszizmussal a magyar kormányt.

Publi Cafe (2020-08-20)

A progresszív sajtóban egy bűntény csak akkor érdekes, ha politikai szempontból megfelelően lehet tálalni, egyre többen elégelik meg az erőszakosan nyomuló LMBTQ-lobbit, trónviszály az MSZP-ben és állítólagos jobboldaliak fanyalognak az elkészült Trianon-emlékművel kapcsolatban. Többek között ezekről a témákról beszélgetett Trombitás Kristóf vendégeivel, Lentulai Krisztiánnal és Horváth Tamással.

Publi Cafe (2020-08-13)

Chicagóban egyre tarthatatlanabb a közbiztonság helyzete, Fehéroroszországban folytatódnak az ellenzéki tüntetések, világszerte nem csitul a keresztényüldözés és vajon ki nevethet majd a végén a magyar baloldal szkanderozásában? Röviden a mai Publi Cafe.

Publi Cafe (2020-08-06)

Egykori miniszterelnök fenyeget művészeket, az ellenzéki pártok már csak diktafonnal a zsebükben tárgyalnak, úgy tűnik, mégis csak lehet másik Index és újra migránsok próbáltak erőszakkal betörni az országba. Többek között ezeket a témákat vette górcső alá vendégeivel, Lentulai Krisztiánnal és Pataki Tamással Trombitás Kristóf a Hír TV Publi Cafe című műsorában.

Publi Cafe (2020-07-30)

A kormánnyal szimpatizáló újságíróknak folyamatosan azzal a baloldali meggyőződéssel kell szembesülniük, hogy a jobboldalon nincs saját vélemény, nincs saját elhatározás, hanem kizárólag parancsot kell teljesíteni, miközben kaptunk egy világos bizonyítékot arra, hogy pont az Index nemrég kirúgott főszerkesztője volt az, aki napi szinten be volt kötve a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióhoz – egyebek között erről beszélgetett Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese és Horváth Tamás, a 888 újságírója a Publi Cafe csütörtöki adásában Trombitás Kristóf műsorvezetése mentén.

Publi Cafe (2020-07-23)

Orbán Viktor teljes győzelmet aratott a több szempontból is történelmi EU-csúcson, míg az Egyesült Államokban továbbra is teljes erővel tombol a szélsőbaloldali erőszak és megfélemlítés. Kispesten és vidéken is botrányos baloldali ügyekkel terhelt a közélet, idén pedig elmarad a Pride-felvonulás. Többek között ezeket a témákat vette górcső alá a Hír TV Publi Cafe című műsorában Trombitás Kristóf műsorvezető vendégeivel, Lentulai Krisztiánnal és Vágvölgyi Gergellyel.

Publi Cafe (2020-07-16)

Migránsterror, vita az EU-s hitelekről, újabb antiszemita botrány a Jobbikban, és az igazi lázadás konzervatívnak lenni. Többek között ezeket a témákat vitatta meg vendégeivel, Pesty Lászlóval és Pataki Tamással Trombitás Kristóf műsorvezető a Hír TV Publi Cafe című műsorában.

Publi Cafe (2020-07-02)

A mai vendégek az LMBTQ lobby provokációiról és az arra adott konzervatív válaszokról beszéltek, illetve arról is, hogy az ellenzéki sajtóban folytatódnak a sajátos belharcok.

Publi Cafe (2020-06-25)

A műsorban szó lesz az Index körüli eseményekről, a tovább gyűrűdző amerikai zavargásokról és a momentum, de leginkább Donáth Anna mozgalmi próbálkozásairól. A műsor vendégei Őry Mariann, a Magyar Hírlap főmunkatársa és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak.

Publi Cafe (2020-06-18)

A demokraták viccet csinálnak az általuk fontosnak tartott ügyekből is. A Hír TV rendkívüli magazinműsorában Lentulai Krisztián és Vágvölgyi Gergely voltak Trombitás Kristóf vendégei.

Publi Cafe (2020-06-11)

Az Emmi feljelentést tett rémhírterjesztés miatt, mondta a műsorvezető Trombitás Kristóf. A Korózs Lajos videójában feltűnő „szakértőről” ugyanis kiderült, hogy az Országos Mentőszolgálatnál még csak nem is hallottak róla. A nyilatkozó álmentős Németh Athina által elhangzottak, valamint az a bizonyos videó is több sebből vérzik.

Publi Cafe (2020-06-04)

A kijárási tilalom ellenére is folytatódtak az erőszakos megmozdulások Amerikában.

Publi Cafe (2020-05-28)

A Hír TV eheti Publi Cafe című műsorában többek között szóba került a Jobbik agóniája, de Trombitás Kristóf vendégeivel Lentulai Krisztiánnal, a Karc FM főszerkesztő-helyettesével és Vágvölgyi Gergellyel, a vasarnap.hu főszerkesztőjével nem tudott elmenni szó nélkül a vidéki, ellenzéki vezetés alá került városok mutyigyanús ügyei mellett sem. De a műsorban elemezték az őszödi beszéd tanulságait is.

Publi Cafe (2020-05-21)

A kormány hamarosan visszaadhatja a különleges jogköröket a Parlamentnek, amivel korábban a veszélyhelyzet elején felruházta őket az Országgyűlés. Orbán Viktor úgy fogalmazott, hogy azok, akik az ország tekintélyét és jó hírnevét próbálták rombolni hazai és nemzetközi szintéren, most kapnak egy lehetőséget, hogy bocsánatot kérjenek.

Publi Cafe (2020-05-14)

A Hír TV rendkívüli magazinműsorában, a Publi Cafeban Trombitás Kristóf többek között arra igyekezett választ találni vendégeivel, Lentulai Krisztiánnal, a Karc FM főszerkesztő-helyettesével, G. Fodor Gáborral, a Századvég Alapítvány elnökével és Vágvölgyi Gergellyel, a vasarnap.hu főszerkesztőjével, hogy mi értelme volt a mai Európai Parlamenti vitának, amelyen Varga Judit igazságügyi miniszter nem képviselhette hazánkat.

Publi Cafe (2020-05-07)

A Hír TV rendkívüli magazinműsorában, a Publi Cafeban ezen a héten olyan témákat boncolgattak a vendégek, mint a Freedom House jelentése, az Isztambuli Egyezmény ratifikációjának elutasítása vagy a román elnök gyűlöletbeszéde. Trombitás Kristóf műsorvezető beszélgető társai Bálint Botond, Szilvay Gergely és Deák Dániel voltak.

Publi Cafe (2020-04-30)

A Hír TV rendkívüli magazinműsorában, a Publi Cafeban ezen a héten Mráz Ágoston Sámuel, Lentulai Krisztián és Pesty László voltak Trombitás Kristóf vendégei. Az eheti adásban John Fonte Magyarországot megvédő tanulmánya mellett szó esett a közelgő amerikai elnökválasztásról, és arról a már-már heroikus küzdelemről, amelyet a magyar kormány kénytelen folytatni az álhírgyártó nemzetközi sajtó ellen.

Publi Cafe (2020-04-23)

Az elmúlt hónapokban nem erre volt kihegyezve még az ellenzéki sajtó sem, de jó időben érkezve bedobták azért ezt is a közösbe. Az elmúlt napokban született egy nemzetközi kimutatás a Riporterek Határok Nélkül nevezetű szervezet részéről, amit nem késett az ellenzéki sajtó minél nagyobb példányszámban lehozni. A kimutatás szerint Európán sereghajtó a magyar sajtószabadság helyzete és az EU országai közül kizárólag Bulgária áll mögöttünk, ami a sajtó szabadságát illeti.

Publi Cafe (2020-04-16)

Az eheti Publi cafe vendégei összegezték mi valósult meg abból, amit az ellenzék megjósolt.

Publi Cafe (2020-04-09)

Az ellenzéki sajtó jelentős része szerint idehaza bő egy hete diktatúra uralkodik. Bár a parlament továbbra is ülésezik, léteznek még ellenzéki pártok és a baloldali politikusok közösségi oldalain továbbra is folyik a fröcsögés – vezette fel a Hír TV Publi Cafe című rendkívüli magazinműsorának első témájt Trombitás Kristóf műsorvezető, majd az iránt érdeklődött, hogy vendégeinek, Bayer Zsoltnak, Kálomista Gábornak és Pesty Lászlónak mennyire romlott a biztonságérzete az elmúlt napokban.

Publi Cafe (2020-04-02)

A Hír TV rendkívüli magazin műsorában a Publi Cafében ezen a héten Trombitás Kristóf műsorvezető Szarvas Szilveszterrel, G. Fodor Gáborral és Bayer Zsolttal alaposan körbejárta az európai politikát és sajtót, amely a járványügyi intézkedések miatt ismét a magyar kormányt támadja.

Publi Cafe (2020-03-26)

Hétfőn az ellenzék nem támogatta, hogy az Országgyűlés eltérjen a házszabálytól és így a koronavírus törvényt csak jövőhéten tudják leghamarabb elfogadni, dacára annak, hogy az alaptörvény szerint a kormány veszélyhelyzetről szóló rendelete a pénteken napon lejár.

Publi Cafe (2020-03-19)

Elindult a Hír TV rendkívüli magazinműsora, Trombitás Kristóffal. A hetente jelentkező Publi Cafe a koronavírus következtében kialakult helyzetben politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. Az első adás vendégei Bayer Zsolt publicista és G. Fodor Gábor politológus voltak.