2020. április 1.,
szerda, Hugó napja

Troll

Troll

Fiatalos, lendületes, gondolatébresztő. M. Dobos Marianne és vendégei széttrollkodják a balliberális médiát.

Troll (2020-03-27)

Az ellenzéki újságírók szerint felesleges cirkusz volt eddig a parlamentben a "felhatalmazási törvény" körüli veszekedés, a kormány úgyis kijárási korlátozást vezetett be. Persze az is baj, ha újabb 500 lélegeztetőgépet vásárolt a kabinet, mert ugye előre kifizette. Aztán a MÚOSZ a kritikus újságírókért aggódik, kell nekik is a pénz. A szocik pedig a „tejhatalomtól” tartanak. A Troll vendégei Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa és Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap lapszerkesztője voltak.

Troll (2020-03-20)

Troll című műsorunkban végigvettük a koronavírus kapcsán született cikkeket, megmutattuk hogyan bírja Gyurcsány Ferenc a karantént és szót ejtettünk arról, hogy egyre több médium gyűjtést indított. A 444 és az Index például magának, a Hír TV pedig a Szent László kórháznak.

Troll (2020-03-13)

A koronavírus szinte mindent átírt, a HírTV Troll című műsora is leginkább ezzel foglalkozott. Például, hogy meddig terjed a sajtószabadság, az Operatív Törzs egyik sajtótájékoztatója alapján, vagy, hogy hol a határ a tudósítás és a rémhírterjesztés között, erről viszont a Magyar Hang tudna mit mesélni... Gyurcsány Ferencék habzó szájjal szidják a kormányt, miközben a DK-s Arató Gergely nem válaszol az újságíróknak és a március 15-e közeledtével átadták a Jótollú magyar újságírói díjakat is.

Troll (2020-03-06)

A HírTV Troll című műsorának vendégei arra voltak kíváncsiak, hogy milyen ebédek készülhetnek az Apró-villában, merthogy Gyurcsány Ferenc rendre ott látja vendégül politikai ellenfeleit, akik aztán végül a DK-nál köthetnek ki. A koronavírus előhozta ballibék legrosszabb énjét, Fideszeseket fertőznének meg. Közben Magyar György újságírót küldene börtönbe. Arról persze nem beszélnek, hogy Nagy Blanka pert vesztett a demokrata főszerkesztőjével szemben.

Troll (2020-02-28)

Az nem megy, hogy öt évig csak egyeztetgetünk és szakértünk, a politikai egy kőkemény meló és Karácsony Gergely főpolgármesternek el kellene végre kezdenie dolgozni, hiszen az mindet elárul egy politikusról, ha valódi döntési pozícióban semmit sem tud csinálni – hangzott el Troll című műsorunkban. Ezúttal Lentulai Krisztián, Pindroch Tamás és Szarvas Szilveszter voltak M. Dobos Marianne vendégei.

Troll (2020-02-21)

Troll című műsorunkban ezúttal Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Kacsoh Dániel a Magyar Hírlap lapszerkesztője, Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa és a műsorvezető M. Dobos Marianne elemezték a hét eseményeit.

Troll (2020-02-14)

Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Kacsoh Dániel a Magyar Hírlap lapszerkesztője és Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa voltak Szarvas Szilveszter vendégei a Hír TV Troll című műsorában.

Troll (2020-02-07)

A bevándorlás "álprobléma". Az Index szerint néhány száz, békés menekült jött a magyar határhoz, nem történt semmi, csak azt nem írták le, hogy álhírek segítségével küldték őket Magyarországra. A Hír TV Troll című műsorában Boros Bánk Levente, Szarvas Szilveszter és Lentulai Krisztinán ezúttal arra mutatott rá, miként is működik a csúsztatás és az érzelmekre hatás, akkor, amikor több száz fős migránskaraván kíván illegálisan bejutni az országba.