2020. július 4.,
szombat, Ulrik napja

Troll

Troll

Fiatalos, lendületes, gondolatébresztő. M. Dobos Marianne és vendégei széttrollkodják a balliberális médiát.

Troll (2020-07-03)

A Hír TV Troll című műsorában Trombitás Kristóf műsorvezető vendégeivel, Pindroch Tamással, Boros Bánk Leventével és Lentulai Krisztiánnal többek között felidézte az Index élet-halál harcát, de szó esett arról is, hogy a balliberális sajtó annyira kötelességének érezte a Fekete életek számítanak-féle érzékenyítést, hogy egyik-másikuk egészen a tanácsköztársaság Vörös Újságjának színvonalát súrolta.

Troll (2020-06-26)

Adolf Hitler nem véletlenül lett az év embere 1938-ban. Erről Újbuda polgármestere, a Demokratikus Koalíció politikusa, László Imre beszélt egy testületi ülésen – látható és hallható a HírTV Troll című műsora által megszerzett felvételen. A botrányos kijelentés kapcsán Pindroch Tamás, Kacsoh Dániel és Boros Bánk Levente fejtették ki véleményület M. Dobos Marianne műsorvezetése mellett.

Troll (2020-06-19)

Vágó István kiborult az ATV-re, mert nem tetszett neki a műsor, többet nem megy be adásba. Legyen Ön is hisztérikus! Megszűnt a veszélyhelyzet, az Index egyetlen félresikerült mondatban ismerte be, hogy három hónapon át végig hazudoztak „tejhatalomról” és diktatúráról. Karácsony Gergelyt pedig nem lehet Szálasiként ábrázolni egy mémben, csak Orbán Viktorból szabad Hitlert csinálni, azt viszont a Magyar Narancs címlapján. Többek között ezeket a témákat járta körbe M. Dobos Marianne műsorvezető vendégeivel, Boros Bánk Leventével, Pindroch Tamással és Kacsoh Dániellel a Hír TV Troll című műsorában.

Troll (2020-06-12)

Nagyot ment a héten Korózs Lajos és Németh Athina a TV-ben. Az MSZP nagyágyújának felfedezettje korábban volt már Kossuth-díjas rendező lánya, de lehet, hogy űrhajós is! Előbújt Vona Gábor, aki minden szerencsétlennek elhordta az ellenzéket, kifelejtve belőle a maga áldásos szerepét. Szó volt ma az egyesült államokbeli zavargásokról is, de a Magyar Hang főszerkesztője most mégsem ruandázik. A liberális uniós biztos, Jourova szerint pedig a járvány rámutatott, ott volt hatékony a védekezés, ahol szabad a média.

Troll (2020-06-05)

A Troll vendégei Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap lapszerkesztője, Pindroch Tamás, a Figyelő munkatársa és Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője voltak. A műsorban többek között szó lesz szocialista hívőkről, Trianonról, a vírus ellen való védekezés költségeit támadó ellenzékről is.

Troll (2020-05-29)

Nácik dúlják fel a város rendjét, Budapest nem tűri a rasszista uszítást! - ezt írta Karácsony Gergely a Facebook-on, de a két meggyilkolt magyar fiatal egyetlen posztot nem érdemelt Budapest virtuális főpolgármesterének. Új, hiánypótló baloldali hetilap indult a sötét sajtódiktatúrában, a többi hat meg nyilván boldog ettől. És megfejtette az Index, miért sikerült legyőzni a járványt, ellentétben Nyugat-Európával: mert amúgy is hamarabb halnak az emberek, ócska az államszervezet, senki sem bízik az egészségügyben, és eleve mucsaiak vagyunk.

Troll (2020-05-22)

Arról lehet majd a Jobbikot megismerni, hogy egyszemélyes párt és csak Jakab Péterből áll, s már Simicska Lajosra sem lesz szüksége, hiszen a Gyurcsány-Dobrev házaspár majd pénzeli – hangzott el Troll című műsorunk pénteki adásában. Ezúttal is Pondroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa, Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok főszerkesztő-helyettese és Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője trollkodták szét az ellenzéket és médiájukat M. Dobos Marianne műsorvezetése mellett.

Troll (2020-05-15)

A Hír TV Troll című műsorának vendégei, Szarvas Szilveszter, Boros Bánk Levente és Pindroch Tamás a virtuális térből visszatértek a héten a stúdióba, olyan témákat vettek górcső alá M. Dobos Marianne műsorvezetővel, mint a Kínából megvásárolt lélegeztetőgépek ügye vagy azt, hogy az Index cikke szerint az idén minden korábbinál több magyar tért haza külföldről.

Troll (2020-05-08)

Eladósodnak a diákok, recesszió a magyar gazdaságban, példátlan munkanélküliség - az ellenzéki sajtó úgy tesz, mintha csak Magyarországot érintené nehezen a koronavírus-járvány. Persze az operatív törzsön lehet gúnyolódni. És a 444 munkatársa analfabétának nevezte a szocialista Bangónét, de ez ellen valahogy senki nem tiltakozott. Csak néhány téma a mai Trollból.

Troll (2020-05-01)

Pindroch Tamás, Szarvas Szilveszter, Boros Bánk Levente és a műsorvezető M. Dobos Marianne igyekeztek átlátni a baloldal kettős mércéjének logikáját.

Troll (2020-04-24)

Tudják mi az abszolút kínos? Amikor egy momentumos képviselő összekeveri a népviseletet a népképviselettel. És ez megtörtént. Aztán a párbeszédes Szabó Tímea perrel fenyegette meg a jobboldali újságírókat, amiért azt mondták, a határon túliak ellen szólt. Karácsony Gergely úgy tűnik, nem tudja, milyen feladatokat lát el mellette Gál J. Zoltán, és Hadházy Ákos elütötte a vadhajtások tudósítóját. A Troll vendégei Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap lapszerkesztője, Szarvas Szilveszter, a pestisracok.hu főszerkesztő-helyettese és Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője voltak.

Troll (2020-04-17)

A Trollban minden olyannal foglalkoztunk, ami hiszterizálással kapcsolatos. Hoztunk cikkeket Soros György védelmére, a főpolgármester védelmére és persze a kormány ellen. Mert ez ugye nem maradhat ki. És ami még lényeg: ismét előkerült pár ellenzéki politikus, aki „lámpavasazik” meg „O1G-zik”, csak azért, mert nekik valami nem tetszik. Mi pedig a húsvét utáni szeretet jegyében beszéltünk ezekről a témákról. A Troll vendégei Szarvas Szilveszter, a pestisracok.hu főszerkesztő-helyettese, Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa és Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap lapszerkesztője voltak.

Troll (2020-04-10)

Mindenki diktatúrázik a koronavírus-törvény miatt, még a Momentum is, akinek saját polgármestere ismerte el, hogy visszaélt a törvény adta hatalmával. Kínos, mint ahogy Szabó Tímea mondanivalója is, amikor arról beszélt, hogy Mészáros Lőrinc nem adott semmit a koronavírus-elleni védekezésre. Aztán Dopeman is kiosztotta az ellenzéket élén Karácsony Gergellyel, akinek úgy tűnik, egyre megterhelőbbek a napjai.

Troll (2020-04-03)

Kétségkívül a hét trollkodása, hogy a magyar kormány is aláírta a jogállamiságért és sajtószabadságért aggódók nyilatkozatát. Mindenesetre itthon szinte minden ellenzéki újságíró a sajtó szabadságát temeti, úgy, hogy ezt egyébként leírhatják, elmondhatják. Aztán azt mondják, hogy a koronavírus párttállástól független, néhány orgánum mégis fontosnak tartotta leírni a győri polgármester hovatartozását.

Troll (2020-03-27)

Az ellenzéki újságírók szerint felesleges cirkusz volt eddig a parlamentben a "felhatalmazási törvény" körüli veszekedés, a kormány úgyis kijárási korlátozást vezetett be. Persze az is baj, ha újabb 500 lélegeztetőgépet vásárolt a kabinet, mert ugye előre kifizette. Aztán a MÚOSZ a kritikus újságírókért aggódik, kell nekik is a pénz. A szocik pedig a „tejhatalomtól” tartanak. A Troll vendégei Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa és Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap lapszerkesztője voltak.

Troll (2020-03-20)

Troll című műsorunkban végigvettük a koronavírus kapcsán született cikkeket, megmutattuk hogyan bírja Gyurcsány Ferenc a karantént és szót ejtettünk arról, hogy egyre több médium gyűjtést indított. A 444 és az Index például magának, a Hír TV pedig a Szent László kórháznak.

Troll (2020-03-13)

A koronavírus szinte mindent átírt, a HírTV Troll című műsora is leginkább ezzel foglalkozott. Például, hogy meddig terjed a sajtószabadság, az Operatív Törzs egyik sajtótájékoztatója alapján, vagy, hogy hol a határ a tudósítás és a rémhírterjesztés között, erről viszont a Magyar Hang tudna mit mesélni... Gyurcsány Ferencék habzó szájjal szidják a kormányt, miközben a DK-s Arató Gergely nem válaszol az újságíróknak és a március 15-e közeledtével átadták a Jótollú magyar újságírói díjakat is.

Troll (2020-03-06)

A HírTV Troll című műsorának vendégei arra voltak kíváncsiak, hogy milyen ebédek készülhetnek az Apró-villában, merthogy Gyurcsány Ferenc rendre ott látja vendégül politikai ellenfeleit, akik aztán végül a DK-nál köthetnek ki. A koronavírus előhozta ballibék legrosszabb énjét, Fideszeseket fertőznének meg. Közben Magyar György újságírót küldene börtönbe. Arról persze nem beszélnek, hogy Nagy Blanka pert vesztett a demokrata főszerkesztőjével szemben.

Troll (2020-02-28)

Az nem megy, hogy öt évig csak egyeztetgetünk és szakértünk, a politikai egy kőkemény meló és Karácsony Gergely főpolgármesternek el kellene végre kezdenie dolgozni, hiszen az mindet elárul egy politikusról, ha valódi döntési pozícióban semmit sem tud csinálni – hangzott el Troll című műsorunkban. Ezúttal Lentulai Krisztián, Pindroch Tamás és Szarvas Szilveszter voltak M. Dobos Marianne vendégei.

Troll (2020-02-21)

Troll című műsorunkban ezúttal Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Kacsoh Dániel a Magyar Hírlap lapszerkesztője, Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa és a műsorvezető M. Dobos Marianne elemezték a hét eseményeit.

Troll (2020-02-14)

Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Kacsoh Dániel a Magyar Hírlap lapszerkesztője és Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa voltak Szarvas Szilveszter vendégei a Hír TV Troll című műsorában.

Troll (2020-02-07)

A bevándorlás "álprobléma". Az Index szerint néhány száz, békés menekült jött a magyar határhoz, nem történt semmi, csak azt nem írták le, hogy álhírek segítségével küldték őket Magyarországra. A Hír TV Troll című műsorában Boros Bánk Levente, Szarvas Szilveszter és Lentulai Krisztinán ezúttal arra mutatott rá, miként is működik a csúsztatás és az érzelmekre hatás, akkor, amikor több száz fős migránskaraván kíván illegálisan bejutni az országba.