2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Podcast

Troll

Az idei első Troll vendégei Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence a Fidesz illiberális NER-táncosa voltak. Műsorvezető Lentulai Krisztián.
Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Bódi Ábel, az Identitás Generáció vezetője voltak a Troll e heti vendégei. Műsorvezető Lentulai Krisztián.
Apáti Bence a Fidesz illiberális NER-táncosa, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Bódi Ádám az Identitás Generáció vezetője voltak a Troll e heti vendégei. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
Illés Boglárka a Fidelitas elnöke, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Kalmár Tibor író, médiaguru voltak a Troll e heti vendégei. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
Vincze Emília, a Célpont riportere, Apáti Bence a Fidesz illiberális NER-táncosa és Tóth Szabi zenész a Trollban. Meghívott vendégünk pedig ezúttal Németh Alajos "Lojzi" zenész volt. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
Egy meggyőződéses jobbos várost becsaptak! Mi történik Tapolcán? Vincze Emília, a Célpont riportere, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Tóth Szabi zenész a Trollban. Meghívott vendégünk pedig ezúttal Kálomista Gábor producer volt. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
Lentulai Krisztián vendégei az e heti Trollban Tóth Szabi zenész, Apáti Bence a Magyar Nemzet főmunkatársa, Gav Duncan a skót Fidesz-bérenc és mai sztárvendégünk Sasvári Sándor színművész.
Műsorunk vendégei Budai Gyula, Tóth Szabolcs, Kalmár Tibor és , Gav Duncan voltak, a műsorvezető Lentulai Krisztián. A Troll adásában szóba került többek között az előválasztás, a békemenet és a 2006-os események, valamint szó esett egy keserű kis emberről is.
Meghívott vendégeink kísérletet tettek arra, hogy kielemezzék: Márki-Zay Péter alvó ügynök-e vagy sem? Mennyire lesz könnyű, vagy nehéz dolga Gyurcsány Ferenccel? Azt is megnéztük, hogy milyen dress code van most a Parlamentben. Kiderül, ki is hordja az ország legdrágább pólóját? Miért is mondhatjuk azt, hogy az egész ellenzék egy virtuális valóságban él? És miért kellett megvédeni Deák Dánielt? A Trollban ezúttal Apáti Bence, Gav Duncan, Tóth Szabi és Kalmár Tibor. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Tóth Szabi zenész, Kalmár Tibor író, médiaguru és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa, Tóth Szabi zenész, Kalmár Tibor író, médiaguru és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc voltak Lentulai Krisztián vendégei.
Palányi Nóra a Karc Fm riportere, Tóth Szabi zenész, Kalmár Tibor író, médiaguru és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc voltak Pindroch Tamás vendégei.
A megújult Troll e heti adása a kampánydalokról szólt. Palányi Nóra a Karc Fm riportere, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Tóth Szabi zenész voltak a csiga csoport tagjai Lentulai Krisztián műsorvezető mellett.
Troll: Az áruló a legrosszabb állatfajta M. Dobos Marianne vendégei a Trollban Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője, Dávid Bence mérnök, a Konverzió szerzője valamint Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője voltak.
Kik is a hősök valójában? A magyar labdarúgó-válogatott tagjai, vagy az az ember, aki a Németország-Magyarország Európa-bajnoki mérkőzésen szivárványos zászlóval berohant a pályára? Ezúttal Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa, Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
A Troll vendégei Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője, Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Dávid Bence mérnök voltak.
Troll: A baloldali sajtó szerint nyilatkozataik megkérdőjelezhetetlenek.
Troll: Trianon egy baloldalinak sehogy nem fáj… A műsor vendégei Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa és Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője voltak.
Troll: 2002 óta Gyurcsány Ferencről szól a balliberális oldal Az e heti Trollban M. Dobos Marianne vendégei Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője, Dávid Bence mérnök, szerző - Konverzió és Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa voltak.
A Troll vendégei Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa és Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője voltak.
Troll: Magyarországról vagy rosszat vagy semmit! A Troll vendégei Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa és Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője voltak.
A Troll vendégei Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa és Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője voltak.
Ki lesz vajon a DK miniszterelnök-jelöltje? Miért alakult ki sorbanállás az oltásokért? A Telex szerint pedig Orbán Viktor csak meglovagolta a járvány hozta médiafelületet és azzal nyert új népszerűséget. Emellett üzent az amerikai külügyminiszter, hogy mélységesen aggódik a magyar médiaviszonyokért. Ezekről is szó volt az e heti Trollban. M. Dobos Marianne vendégei Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa és Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője voltak.
Valóban elkezdte megszólítani az ellenzék a járványban elhunytak hozzátartozóit. Troll Kacsoh Dániellel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetőjével, Boros Bánk Leventével, a Médianéző ügyvezetőjével és Dávid Bence bloggerrel. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
Az ellenzék és a „haladó” sajtó nagyon megsértődött, amiért a kormány oltásellenességgel vádolta meg a baloldal politikusait. A héten is bőven volt témája Boros Bánk Leventének, a Médianéző ügyvetetőjének, Kacsoh Dánielnek, a Mandiner belpolitikai rovatvezetőjének és Pindroch Tamásnak, a Figyelő főmunkatársának. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
Nagyot ment Gyurcsány Ferenc a héten a parlamentben, nem is tudjuk, hogy melyik volt a „kedvenc” tőle, a fenyegetőzés, vagy amikor az édesapjáról mesélt. Vélhetően az egész produkció annak a jegyében született, hogy aki csak teheti felejtse el az elmúlt hónapok ellenzéki oltásellenes kampányát, bár az igazat megvallva az nehezen fog a feledés homályába veszni. A Troll e heti vendégei Boros Bánk Levente, a Médinéző ügyvezetője, Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Megadja Gábor, a Századvég vezető elemzője, a Kontra.hu főszerkesztője. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
Húsvét előtt, a bolondok napján felállították Ferencvárosban a Black Lives Matter mozgalom céljait hirdető szobrot – egyebek között ezt a témát járta körül ezúttal Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője, Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa és M. Dobos Marianne műsorvezető. A nagycsütörtöki adás részvevői ezen kívül kibeszélték a független-objektívék hazugsággyárát a járvány elleni védekezésről, valamint az is szóba kerül, hogy mi törtéhetetett Fekete-Győr András hátsójával.
Ahogy a műsorvezető M. Dobos Marianne felvezette nagy nap ez a mai, négyéves lett a Troll. Boros Bánk Levente az egyike azoknak az embereknek, akik a kezdetektől jelen voltak a műsor életében. Az e heti Trollban M. Dobos Marianne vendégei a stúdióban Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa voltak, skype-on pedig Boros Bánk Leventét a Médianéző ügyvezetőjét kapcsoltuk.
Kilépett a Fidesz a Néppártból - ezzel a hírrel kezdték az e heti Trollt M. Dobos Marianne és vendégei, Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa. 
<< < 1 2
...
> >>

Legfrissebb hírek

Mindent tagad Karácsony Gergely

Továbbra is tagad Karácsony Gergely, aki szerint a Városháza-ügyben egy orosz titkosszolgálati akció vonalai rajzolódnak ki.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!