2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 22:00

Podcast

Troll

A megújult Troll e heti adása a kampánydalokról szólt. Palányi Nóra a Karc Fm riportere, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Tóth Szabi zenész voltak a csiga csoport tagjai Lentulai Krisztián műsorvezető mellett.
Troll: Az áruló a legrosszabb állatfajta M. Dobos Marianne vendégei a Trollban Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője, Dávid Bence mérnök, a Konverzió szerzője valamint Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője voltak.
Kik is a hősök valójában? A magyar labdarúgó-válogatott tagjai, vagy az az ember, aki a Németország-Magyarország Európa-bajnoki mérkőzésen szivárványos zászlóval berohant a pályára? Ezúttal Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa, Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
A Troll vendégei Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője, Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Dávid Bence mérnök voltak.
Troll: Trianon egy baloldalinak sehogy nem fáj… A műsor vendégei Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa és Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője voltak.
Troll: 2002 óta Gyurcsány Ferencről szól a balliberális oldal Az e heti Trollban M. Dobos Marianne vendégei Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője, Dávid Bence mérnök, szerző - Konverzió és Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa voltak.
A Troll vendégei Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa és Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője voltak.
Troll: Magyarországról vagy rosszat vagy semmit! A Troll vendégei Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa és Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője voltak.
A Troll vendégei Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa és Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője voltak.
Ki lesz vajon a DK miniszterelnök-jelöltje? Miért alakult ki sorbanállás az oltásokért? A Telex szerint pedig Orbán Viktor csak meglovagolta a járvány hozta médiafelületet és azzal nyert új népszerűséget. Emellett üzent az amerikai külügyminiszter, hogy mélységesen aggódik a magyar médiaviszonyokért. Ezekről is szó volt az e heti Trollban. M. Dobos Marianne vendégei Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa és Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője voltak.
Valóban elkezdte megszólítani az ellenzék a járványban elhunytak hozzátartozóit. Troll Kacsoh Dániellel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetőjével, Boros Bánk Leventével, a Médianéző ügyvezetőjével és Dávid Bence bloggerrel. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
Az ellenzék és a „haladó” sajtó nagyon megsértődött, amiért a kormány oltásellenességgel vádolta meg a baloldal politikusait. A héten is bőven volt témája Boros Bánk Leventének, a Médianéző ügyvetetőjének, Kacsoh Dánielnek, a Mandiner belpolitikai rovatvezetőjének és Pindroch Tamásnak, a Figyelő főmunkatársának. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
Nagyot ment Gyurcsány Ferenc a héten a parlamentben, nem is tudjuk, hogy melyik volt a „kedvenc” tőle, a fenyegetőzés, vagy amikor az édesapjáról mesélt. Vélhetően az egész produkció annak a jegyében született, hogy aki csak teheti felejtse el az elmúlt hónapok ellenzéki oltásellenes kampányát, bár az igazat megvallva az nehezen fog a feledés homályába veszni. A Troll e heti vendégei Boros Bánk Levente, a Médinéző ügyvezetője, Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Megadja Gábor, a Századvég vezető elemzője, a Kontra.hu főszerkesztője. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
Húsvét előtt, a bolondok napján felállították Ferencvárosban a Black Lives Matter mozgalom céljait hirdető szobrot – egyebek között ezt a témát járta körül ezúttal Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője, Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa és M. Dobos Marianne műsorvezető. A nagycsütörtöki adás részvevői ezen kívül kibeszélték a független-objektívék hazugsággyárát a járvány elleni védekezésről, valamint az is szóba kerül, hogy mi törtéhetetett Fekete-Győr András hátsójával.
Ahogy a műsorvezető M. Dobos Marianne felvezette nagy nap ez a mai, négyéves lett a Troll. Boros Bánk Levente az egyike azoknak az embereknek, akik a kezdetektől jelen voltak a műsor életében. Az e heti Trollban M. Dobos Marianne vendégei a stúdióban Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa voltak, skype-on pedig Boros Bánk Leventét a Médianéző ügyvezetőjét kapcsoltuk.
Kilépett a Fidesz a Néppártból - ezzel a hírrel kezdték az e heti Trollt M. Dobos Marianne és vendégei, Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa. 
Az e heti Trollban M. Dobos Marianne vendégei a stúdióban Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa voltak, Skype-on pedig Rákay Philip kommunikációs- és médiaszakembert valamint Boros Bánk Leventét, a Médianéző ügyvezetőjét kapcsoltuk.
M. Dobos Marianne vendégei Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa voltak az e heti Trollban.
Ezen a héten is rendhagyó Trollal jelentkezett a Hír TV. M. Dobos Marianne vendégei Kovács Zoltán, Nacsa Lőrinc és Hollik István voltak.
Végérvényesen beköszöntött az elnyomás Magyarországon, hiszen már csak online sugároz a Klubrádió, a „bezzegszlovákiázó” szakértők bőszen hallgatnak, és a Facebook letiltott egy szörnyűséges, kirekesztő címlapot, ami egy nőből és férfiból álló házaspárt ábrázolt. A Troll vendégei Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője, Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa voltak.
Óriási balhé van az ellenzéki térfélen, nemzetközi szintű botrány lett abból, hogy hétfőtől elnémul a Klubrádió – vezette fel Troll című műsorunk első témáját vendégeinek Boros Bánk Leventének, Kacsóh Dánielnek és Pindroch Tamásnak a műsorvezető M. Dobos Marianne.
A függetlenség jegyében ellenzéki politikusok is becsatlakoztak abba a reklámfilmbe, ami az MSZP-hez köthető baloldali propaganda oldalt népszerűsíti. (Bár, ez még mindig jobb, mint amikor bemennek szerkesztőségekbe és újságírókat fenyegetnek meg.) Egyebek között erről is beszélt a HírTV Troll című műsorában Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője, Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa és Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője M. Dobos Marianne műsorvezetése mentén.
Nem nyaraló, hanem ház. Nem felújítás, hanem építés - a vele kapcsolatos álhírekre reagált Varga Judit, igazságügyi miniszter. És nagyot futott a hazai sajtóban Lukácsi Katalin félmeztelen képe, amelyet a holocaust áldozatainak emléknapján posztolt. Csakhogy az ellenzéki médiumok rendre volt KDNP-s politikusként hivatkoztak rá, ahelyett, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalom politikusaként emlegették volna.
Pünkösdig zárva lesznek a vendéglátóhelyek, futott végig a médiában. Ezt azonban hamar cáfolta a kormány, mondván, nem született döntés. Aztán kukában landolnak a fel nem használt oltóanyagok. És a 444 szerint már az is meglepő, hogy Müller Cecília már a kérdésre is rácsodálkozott. Aztán Amerikától vár segítséget a haladó oldal a független magyar média támogatására, ebben sincsen semmi új.
Mindenáron élő adásba akart kerülni Hadházy Ákos, erre egy halottasházban kötött ki. Vona Gábor szerint a nagy összefogás édeskevés a kormányváltáshoz, pedig az ellenzék már ingyenpénzt is szórna. És a fiatalokat támogatni menő! Vagy mégsem? Fanyalog az ellenzéki média a 25 évnél fiatalabbak SZJA-mentességéről.
Gyurcsány az ellenzéki nap, a többiek pedig elvtelen bolygóként keringenek körülötte – hangzott el Troll című műsorunkban arra reagálva, hogy az év elején közös nyilatkozatot írtak alá az ellenzéki pártok vezetői és már rögzítették is a közös kormányzás alapelveit. M. Dobos Marianne vendégei ezúttal is Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője, Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa és Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője voltak.
Rendhagyó adásunkban ezúttal nem a megszokott vendégek mondták el véleményüket, hanem politikusok. Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője és Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár „trollkodott” M. Dobos Marianne műsorvezetése mentén.
A Troll vendégei Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője, Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa és Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője voltak.
A Hír TV Troll című műsorában Kacsoh Dániel, Boros Bánk Levente és Pindroch Tamás voltak M. Dobos Marianne vendégei. A téma mi más lehetett volna, mint a józan ész diadala Brüsszelben és Soros orbitális veresége.
<< < 1 2
...
> >>

Legfrissebb hírek

Hekkertámadás vagy rendszerhiba?

Továbbra sem lehet tudni, miért mondott csődöt az ellenzéki előválasztás rendszere a hétvégén. A Napi aktuális vendége volt Ifj. Lomnici Zoltán jogi szakértő.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!