2020. szeptember 19.,
szombat, Vilhelmina napja

Szabadfogás

Szabadfogás

Továbbra is látható a Hír TV műsorán a Szabadfogás. A szóbirkózás kötöttségek nélkül folytatódik, a műsorvezető hat vendégével szedi ízekre az életünket befolyásoló híreket vagy éppen azokat, akikről a hírek szólnak. A vendé

Szabadfogás (2020-03-12)

A műsor szinte első mondatával, Pesty László a székely autonómiát érintő aláírások jelentőségére hívta fel a figyelmet :nemzetiregiok.eu. Ezt követően főként a koronavírussal kapcsolatos intézkedésekről esett szó.

Szabadfogás (2020-03-05)

A Hír TV Szabadfogás című műsorában Kósa András, a Népszava újságírója, Lentulay Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese, Fodor Gábor, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet alapító-igazgatója, Dézsy Zoltán, dokumentumfilm-rendező, Nagy Attila Tibor, a Méltányosság Politikaelemző Központ elemzője és Pesty László dokumentumfilmes volt Huth Gergely vendége.

Szabadfogás (2020-02-27)

A Hír TV Szabadfogás című műsorában Nagy József, a 24.hu újságírója, Jeszenszky Zsolt politikai hobbista, Kukorelly Endre író, költő, Kálomista Gábor, a Thália Színház vezetője, producer, Nagy Attila Tibor, a Méltányosság Politikaelemző Központ elemzőjével és Pesty László dokumentumfilmes volt Huth Gergely vendége.

Szabadfogás (2020-02-20)

Huth Gergely műsorvezető vendégei ezúttal Kósa András, a Népszava újságírója, Jeszenszky Zsolt politikai hobbista, Fodor Gábor, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet alapító-igazgatója, Kálomista Gábor, a Thália Színház igazgatója, filmproducer, Nagy Attila Tibor a Méltányosság Politikaelemző Központ elemzője és Pesty László dokumentumfilm-rendező, a Pesty Fekete Doboz alapítója voltak.

Szabadfogás (2020-02-13)

Még az asztalcsapkodástól sem volt mentes a kőkemény vitát hozó Szabadfogás című műsorunk legutóbbi adása. A témát ezúttal Budapest ostromának 75 évvel ezelőtti befejezése, valamint a kitörés napi események szolgáltatták.

Szabadfogás (2020-02-06)

Huth Gergely műsorvezető vendégei ezúttal Kósa András, a Népszava újságírója, Jeszenszky Zsolt politikai hobbista, Fodor Gábor, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet alapító-igazgatója, Dézsy Zoltán, dokumentumfilm-rendező, Nagy Attila Tibor a Méltányosság Politikaelemző Központ elemzője és Pesty László dokumentumfilm-rendező, a Pesty Fekete Doboz alapítója voltak.