2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Törés van az ellenzéki pártok között

A HírTV Plusz-mínusz című műsorának mai vendégei Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa és Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője voltak. „Történelmi döntés született Brüsszelben” - így értékelte Dobrev Klára az ötnapos EU-csúcstalálkozón született megállapodást. A Demokratikus Koalíció EP képviselője szerint azonban Orbán Viktor kudarcot vallott, hiszen szerinte Magyarország még soha nem kapott ilyen kevés pénzt az uniótól.

  • Plusz-mínusz: Törés van az ellenzéki pártok között

„Itt számos politikai fénytörése volt ennek a hosszú uniós tanácskozásnak, ahol külön-külön is tanácskoztak, elvonultak különböző megbeszélésekre az uniós álla-és kormányfők. Orbán Viktor posztolt több fotót is arról, hogy hármasban Merkellel és Macronnal tanácskoztak. A V4-ek nagyon sokszor összeültek. Tehát itt a fókuszt a politikai irányába is el lehetett vinni, de a lényeg az, hogy Orbán Viktor valóban plusz forrásokat, 1000 milliárd forintot szerzett”

- mondta az ATV főmunkatársa, Csuhaj Ildikó.

„Teljes valóságtagadás, amit Dobrev Klára itt megengedett magának és lényegében a DK, ahogy nézem a politikusaiknak a nyilatkozatát ezt az irányt vette föl és úgy tesznek mintha a Magyarország nem kapott volna több pénzt a korábbi uniós ciklus során. Jönnek ki a becslések, a számítások, hogy nagyjából mennyi forrás fog kapni Magyarország és a legvisszafogottabb becslések alapján is 35%-os növekedésről beszélnek a közgazdászok”

- fogalmazott Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője.

Teljes adás:

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!