2021. január 16.,
szombat, Gusztáv napja

Plusz-mínusz: Soros, ha valaki nem illeszkedik az elképzelésébe, akkor fellép ellene

Hír TV

2020. november 20., péntek 18:00

A magyar és lengyel vétóról is egyeztettek az uniós állam-és kormányfők videókonferencián, csütörtökön este. A szokásos péntek reggeli rádióinterjújában Orbán Viktor arról beszélt a Kossuth Rádióban, hogy Soros György a világpolitika legkorruptabb embere. Mindezekről Nagy Attila Tibor és Nagy Ervin vitázott a pénteki Plusz-mínuszban.

 

Papírforma, hogy nem tudtak megállapodni a felek tegnap este az uniós állam-és kormányfők videókonferenciáján – mondta Nagy Ervin a XXI. Század Intézet kutatója.  Az viszont új elem, hogy a szlovén kormányfő is úgy tűnik társul a vétót emelő országok mellé. (…) A baloldali mainstream média morális kérdéssé silányítja ezt az egész vitát.

Még mindig látok arra lehetőséget, hogy az Európai Unió megmeneküljön az önsorsrontástól – mondta Nagy Attila Tibor a Méltányosság Politikaelemző Központ elemzője. Ezalatt azt értem, ha később sem jön létre megállapodás. (...) A magyar kormány célja most egyértelmű: lehetőleg megakadályozni a jogállamisági mechanizmus hatálybaléptetését! Vagy, ha nem is tudja megakadályozni, akkor enyhíteni.

December 10-11-re nem lesz eredmény

 – jósolta meg Nagy Ervin.

A legfontosabb a 7 éves költségvetés elfogadása, de a migráció is egy létező probléma

– Nagy Attila Tibor szerint.

A folytatásban szokásos péntek reggeli rádióinterjújában Orbán Viktor arról beszélt a Kossuth Rádióban, hogy Soros György a világpolitika legkorruptabb embere.

Miért van neki ennyire útban Orbán Viktor?

Soros Györgynek van egy elképzelése, ha ehhez nem illeszkedik egy állam, akkor ez ellen minden eszközt (politikai és pénzügyi téren) kész bevetni

– reagált elsőként Nagy Ervin. Soros rendre bizonyítja, hogy létezik Soros- hálózat.

Teljes beszélgetés:

Hír TV