2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Progressziv antiszemitizmus, amit a baloldalon már többedszerre tapasztalhatunk

Mi lesz Európa egyetlen zsidó TV-jével? Az ellenzék nem csak kilakoltatja, de bojkottálja is a Heti TV-t. Majd Palkovics Lászlót akarja meghallgatni a Nemzetbiztonsági Bizottság. És kiderült, hogy a Johnson and Johnson biztonságos az Európai Gyógyszerügynökség szerint, most a kínai vakcinával szemben bizonytalanít az ellenzék. A Plusz-mínusz vendégei Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője és Nacsa Lőrinc, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője, a KDNP frakció szóvivője voltak.

  • Plusz-mínusz: Progressziv antiszemitizmus, amit a baloldalon már többedszerre tapasztalhatunk

„Tavaly december óta tudjuk, hogy Niedermüller Péter DK-s polgármester nem hosszabbítja meg a Heti TV szerződését, úgymond kiteszi őket az erzsébetvárosi épületből. Járóka Lívia ezért Věra Jourova átláthatósági biztoshoz fordult és azt kéri, hogy vizsgálja ki az ügyet, merthogy Niedermüller veszélyezteti a sajtószabadságot. Ezzel egyetértenek önök?"

-  tette fel vendégeinek a kérdést Dér Stefi.

 

„Ez a progressziv antiszemitizmus, amit a baloldalon már többedszerre tapasztalhatunk. Én nem értek vele egyet, hogy ilyen módszerekkel, előzetes értesítés nélkül, a polgármester – egyébként a veszélyhelyzetet kihasználva – egymaga döntve kilakoltat ilyen nagyhírű intézményeket Budapest belső kerületéből”

 – válaszolta Nacsa Lőrinc.

 

„Én egy zsidó ember vagyok és nemigazán láttam, hogy a magyar zsidó közösségnek mit használt volna ez a televízió. Nem gondolom, hogy zsidó szempont lenne, hogy ez a televízió megmaradjon, nem gondolom, hogy az egy zsidó érték, hogy Breuer Péternek állampolgári joga lenne, hogy egy senki által nem nézett tévét működtessen. (…) A világ viccének tartom, hogy a 90-es években sok szempontból a balliberális oldal használta az antifasiszta küzdelmet egy ilyen politikai bunkósbotként, most ezt a jobboldal teszi meg. Ez az ügy egy olyan bolhacirkusz, hogy szavakat nem találok rá”

-         reagálta Ungár Péter

Teljes műsor:

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!