2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Ősszel kezdődhetnek az egyeztetések az ellenzéki összefogásról

Nincs jövőképük az ellenzéki pártoknak- ezt nem a Fidesz egyik politikusa, hanem maga Vona Gábor mondta. A két és fél éve még miniszterelnöknek készülő exjobbik elnök szerint Gyurcsány Ferenc gyakorlatilag mindenkit maga alá gyűrt a saját térfelén. Kérdés, hogy sikeres lehet-e egy olyan ellenzéki összefogás 2022-ben, ahol a DK elnöke diktálja a tempót. Nagy József és Kovács András ma erről beszélgettek.

  • Plusz-mínusz: Ősszel kezdődhetnek az egyeztetések az ellenzéki összefogásról

„Szinte biztosra vehető, hogy Gyurcsány Ferenc megindítja a végső akciót. Én úgy számolok, hogy ősszel fogja bejelenteni azt, hogy szűnjön meg ez a szervezeti széttagolódás az ellenzéki oldalon, mert gyakorlatilag ez láthatóan ez 10 éve egy állandó probléma. (…) Olyan javaslattal fog élni, hogy valahogy egyesüljön minél több párt, amennyi lehetséges”

- vélekedett az Origo.hu újságírója, Kovács András.

„Gyurcsány Ferenc pusztán azt ismerte fel, ami egyébként evidencia 2010 óta, a Fidesz második hatalomra kerülése óta, hogy ebben a torz, de demokratikus választási rendszerben, mely erősen túljutalmazza a győztes pártot (…) nem lehet más esélye a demokratikus ellenzéki pártoknak, mint az, hogy minél inkább integrálódnak”

- mondta a 24.hu újságírója, Nagy József.

Teljes adás:

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!