2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Rózsa Miklós a filmzenekirály 03:00

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Nemcsak alkalmatlan, de esélytelen is Karácsony a győzelemre

Célfotó vagy magabiztos Tarlós István győzelem? Ezzel a kérdéssel kezdte el Szarvas Szilveszter a Hír TV politikai vitaműsorát, a Plusz-mínuszt. A mai adásban a budapesti erőviszonyokat fogja a műsorvezető két vendégével, Pulai Andrással és Nagy Dániellel megvitatni.

  • Plusz-mínusz: Nemcsak alkalmatlan, de esélytelen is Karácsony a győzelemre

Ahogy a műsorvezető felvezetőjében kifejtette más-más adatokat mutat Tarlós és Karácsony esélyeiről a Publicus Intézet és a Nézőpont Intézet mérése is. Hol van az igazság?

Az igazság október 13-án ki fog derülni kezdte mondandóját Pulai András, a Publicus Intézet stratégiai igazgatója. Felmérésük szerint célfotó dönthet Tarlós István és Karácsony Gergely között.

Ezzel szemben Nagy Dániel, a Nézőpont Intézet kutatási igazgatója elmondta, adataik azt mutatják, Tarlós folyamatosan veri Karácsony Gergelyt. Annyi azonban biztos, hogy az ellenzéki táborból kétségtelenül a legnagyobb erővel Karácsony rendelkezik. A Nézőpont Intézet mérése szerint azonban Tarlós István egyedül is begyűjtené a szavazatok felét.

A kampány egyik fő kérdése, hogy ki alkalmas és ki alkalmatlan jelölt, így van ez a főpolgármester esetén, a kerületi polgármesterek esetén és a vidéki városok, települések esetén is? Karácsony Gergely valóban annyira alkalmatlan, mint amennyire látszik?

A Nézőpont Intézet felméréséből az látható, hogy Tarlós alkalmassága toronymagasan vezet Karácsonnyal szemben. A megkérdezettek többsége tartja a jelenlegi főpolgármestert alkalmasnak a város irányítására. Nagy Dániel hozzátette, még az ellenzéki politikusok közül is többen alkalmatlannak gondolják Karácsony Gergelyt a főpolgármesteri pozícióra.

Nemcsak alkalmatlan, de esélytelen is Karácsony a győzelemre – fűzte hozzá a Nézőpont Intézet kutatási igazgatója.

A folytatásból kiderül, hogy befolyásolják-e a kampányakciók a politikusok népszerűségét? Valamint az is, hogy számítana-e, ha lenne Tarlós-Karácsony vita?

A teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!