2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Mit akar az ellenzék Göd után?

Úgy tűnik, tovább mélyül a szakadék az ellenzéki együttműködés berkeiben, hiszen Balogh Csabát, a város polgármesterét újabb 30 napra felfüggesztette a testület. Az ülésen látogatóként jelen lévő Balogh Csaba szerint jól látszik, hogy az LMP-s, a Jobbikos és DK-s párttagságukat felfüggesztő képviselők, így az ülés előtt még békülékeny hangnemben nyilatkozó Szilágyi László sem akar együttműködni vele.

  • Plusz-mínusz: Mit akar az ellenzék Göd után?

„Nagyon ügyes taktikai húzásokkal úgy látom a Demokratikus Koalíció élén Gyurcsány Ferenccel belelavírozta az egész Momentumot és magát a helyi polgármestert is egy olyan helyzetbe, ahol igazából úgy lehetne kijönni, hogyha a polgármester adott esetben lemondana és valahogyan el tudná érni, hogy a testület feloszlassa magát”

- vélekedett Kovács András az Origo újságírója.

„Ha valami végzetesen erodálni tudja az ellenzék-kormány képességeibe vetett hitet, azok az ilyen történetek, amiről már azt sem tudjuk igazából, hogy mi volt a kiváltó oka, hetek óta zajlik. Már pártelnöki szinten egyeztettek, már mindenki elmondta, hogy ezt helyben meg kell oldani, de kiderült, hogy helyben nem tudják megoldani. Pártelnöki szinten egyeztettek, aztán pártelnöki szinten mindenki békülékeny hangot ütött meg. (…) Csak az látszik, hogy helyben egy ilyen kis városban nem képes az ellenzék megegyezni”  

- mondta Kósa András, a Népszava újságírója.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nemre és korra való tekintet nélkül  gyűjtötték össze a zsidókat + videó

Nemre és korra való tekintet nélkül gyűjtötték össze a zsidókat + videó

1944-ben ezen a napon kezdődött a hazai zsidóság gettóba zárása. Ma, arra a több százezer zsidó honfitársunkra emlékezünk, akiket kiszakítottak közülünk. A a magyarországi holokauszt emléknapján a Napi aktuális vendége volt Máthé Áron történész, a Nemzeti Emlékezet Bizottságának elnökhelyettese.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!