2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Domonkosok Magyarországon 03:00

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Megszűnik a veszélyhelyzet

Visszavonta a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényt a Parlament. A kormánynak rendkívüli jogköröket biztosító jogszabályt 78 nappal ezelőtt fogadta el a kormánytöbbség. Mozgalmasan telt az elmúlt két és fél hónap. Sikerült a járványgörbét kilapítani, a tanévet lezárni, a gazdaságot újraindítani. Mindeközben az ellenzék folyamatosan diktatúrázott. A mai műsor vendégei Kósa András, a Népszava és Kovács András, az Origo újságírója voltak.

  • Plusz-mínusz: Megszűnik a veszélyhelyzet

„Az elmúlt 90 nap egyértelműen bebizonyította, hogy ha az elmúlt 10 éves kormányzati teljesítményt nézzük, most sikerült legjobban a válságkezelés. Ezt annak fényében mondom, hogy azok a jóslatok, várható számítások, várható események, amik márciusban egyik napról a másikra elénk kerültek, hogy pár héten belül több tízezer beteg lesz, összeomlik az egészségügy, a gazdaság teljes mértékben le fog állni, több százezer, akár milliós nagyságrendű munkanélküliségről is olvastam elemzéseket márciusban, ehhez képest a kormánynak sikerült időben meghozott intézkedésekkel elérni azt, hogy valamennyire tompították ezeket a negatív hatásokat”

- mondta Kovács András, az Origo.hu újságírója.

„Ezt a válságot járványügyi szempontból kétségtelenül jól kezelte a kormány. Ezt szakemberek is, még az ellenzék is elismeri. Gazdasági szempontból sem következett be semmilyen armageddon jellegű nagyon súlyos helyzet, bár nagyon sokan elveszítették a munkájukat. Ezek a hatások azért elhúzódhatnak és erről még mindig nem merheti kategorikusan kijelenteni senki, hogy a gazdasági válságot is megússzuk és a munkanélküliséget is megússzuk”

- fogalmazott Kósa András, a Népszava újságírója.

Teljes adás:

HírTV

További epizódok

Plusz-mínusz: A terrorizmusnak nem lesz vége, amíg az okok léteznek, addig a terrorizmus is

Plusz-mínusz: A terrorizmusnak nem lesz vége, amíg az okok léteznek, addig a terrorizmus is

Pindroch Tamás műsorvezető vendégei a Plusz-mínuszban Kis-Benedek József és Breuer Péter voltak. 2021. szeptember 10.
Plusz-mínusz: Az ellenzéki pártoknak sokkal nagyobb önmérsékletet kellene tanúsítaniuk

Plusz-mínusz: Az ellenzéki pártoknak sokkal nagyobb önmérsékletet kellene tanúsítaniuk

A Plusz-mínusz csütörtöki vendégei Kósa András és Nagy Ervin voltak. 2021. szeptember 09.
Plusz-mínusz: Létrejött egy meglehetősen amorf helyzet

Plusz-mínusz: Létrejött egy meglehetősen amorf helyzet

A Plusz-mínusz vendégei Pulai András és Kovács András voltak. 2021. szeptember 08.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!